Minden kezdet nehéz

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

A pici gyerekek utánzással és gyakorlással tanulnak. A család az elsődleges minta, de a játékokon, meséken át folyamatos fejlődést lehet biztosítani a finommotorikának, a képzelőerőnek, a térérzékelésnek. (x)

Duplo születik

Az apró építőelemek nem valók egy kicsi gyermek kezei közé, annak lenyelése akár életveszélyes lehet és az alkotás élményét sem tapasztalhatják meg, mert még nem olyan ügyes, hogy a kis darabkákat egymásra tudja építeni. Erre a problémára a Lego cég tulajdonosa is rájött. Gotfred Kirk Christiansen azt szerette volna, ha az építőjátékkal tényleg minden korosztály játszhatna. A gondolat után a megvalósítás következett, amelynek köszönhetően megszületett a Lego első kisgyerekeknek szánt változata: a Duplo. Az elnevezés a latin duplusból ered, amely duplát jelent, utalva a Lego-elemek méretére. A Duplo 2:1-es méretével azt szerette volna elérni, hogy a nagyobb elemek a hagyományos elemekkel kompatibilisek legyenek, így a kisebb és nagyobb gyerekek együtt játszhatnak.

Lego a legkisebbeknek

A Lego Duplo remek szórakozást nyújt a legkisebb korosztály számára. Az építés, az alkotás élményt nyújtja a darabok tetszőleges összeillesztésével és ezáltal játékosan fejlődik a finommotorikai készség, a képzelőerő.

A színes elemek, a különböző figurák csak még szórakoztatóbbá teszik a játékot mindezt a lehető legbiztonságosabb formában.

Mini építészek

A Duploval való játék során bevezetést kapnak a gyerekek a Lego varázslatos világába és a kis építészek kapuját tárja ki.

Szponzorált tartalom.