A legjobb program családoknak, örök élmény osztályoknak – 2022-ben is irány a Tarzan™ Park!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom
Tarzan Park

Ha szeretnénk biztosra menni, és egy igazán felejthetetlen programot szervezni, akkor 2022-ben is tökéletes választás a Tarzan™ Park. Különböző címletekben elérhetők ajándékutalványaik, amely kiváló ötlet Mikulásra, karácsonyra, névnapra, születésnapra is. Szponzorált tartalom.

Hogy miért éppen a Tarzan™ Park?

 • A 13 játéksziget közül minden gyerek megtalálja majd a kedvencét, akár csúszdázni szeret, akár homokozni vagy éppen a mászás, a hintázás vagy az ugrálás kedvence. Ugyanakkor sok-sok közös játékra ad lehetőséget pl. a Zsivány-tenger (kalózhajó) vagy a Pattanj domb! (pattanódomb).
 • A játékok előre megtervezett koncepció alapján épültek, és fejlesztő hatásukat egy szakértői tanulmány is bizonyítja, melyet itt lehet elolvasni. Az eszközök többek között fejlesztik mind a finom-, mind a nagymozgásokat, valamint segítik a koncentrációképesség, az egyensúlyérzék, a szem-kéz koordináció vagy a ritmusérzék fejlődését.
 • A játék során a gyerekek észre sem veszik, hogy mennyi olyan dolgot tanulnak, fejlesztenek, amelyre nagy szükségük lehet, ha iskolába kerülnek vagy ha tanulási nehézségekkel küzdenek.
 • A Tarzan™ Park eszközeinek használata a hiperaktív, autista, BTMN és SNI gyerekek számára is ajánlott.
 • A játékok jó hatással vannak a mentális egészségre is, hiszen segítik az önbizalom növelését, a tapasztalatgyűjtést és igazi örömforrás a gyerekek számára.
 • A hatalmas, 2 hektáros, folyamatosan gondozott zöld parkban sok az árnyékos, pihenésre alkalmas terület, ahol az egész család vagy osztály jól érezheti magát.
 • A terület körbekerített, teljesen biztonságos, a játékokat rendszeresen ellenőrzik.
 • Minden egy helyen megtalálható: van mosdó, akadálymentes mosdó, kényelmes baba-mama szoba, büfé és fagyizó is.
 • A program 4 órás, fél napos elfoglaltság, de aki egyszer járt a Tarzan™ Parkban, biztosan visszatér majd.
 • Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
 • Közvetlenül a Tarzan™ Park mellett található egy nagy, ingyenes parkoló.
 • Nem utolsó sorban a budapesti programok között ár-érték arányban igen kedvező a belépő ára. Mind a családok, mind az osztályok számára segítséget nyújt a jegyár kalkulátor.

NÉHÁNY HASZNOS INFORMÁCIÓ:
Cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28.
Elérhetőség: info@tarzanpark.hu
Facebook oldal itt.
Megközelítés tömegközlekedéssel: A 4-es villamossal Atlétikai Stadion megállójától gyalog 2 perc, a 296-os és 96-os busszal Szilágyi utca megállójától gyalog 3 perc.
Csoportok érkezésének a bejelentését az elektronikusan kitölthető formanyomtatvány info@tarzanpark.hu email címre történő elküldésével tudják fogadni.

Már elérhetők a Tarzan™ Parkba szóló 2022-es ajándékutalványok 1000 Ft, 2000 Ft, 5000 Ft és 10.000 Ft-os címletekben. Tökéletes ajándék a karácsonyfa alá, születésnapokra és egyéb családi ünnepekre, illetve cégek számára, hogy megajándékozzák vele munkatársaikat. Az utalványok személyesen megvásárolhatók a Tarzan™ Parkot üzemeltető UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt.-nél (1042 Budapest, Munkásotthon u. 66-68.) vagy postai úton is el tudják küldeni.


A TARZAN™ védjegy, Edgar Rice Burroughs, Inc. tulajdonában és engedéllyel használva.