Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése kiállítás és kalandjáték

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Legendás lovagkor - Az apród titkos küldetése kiállítás és kalandjáték

Tegyétek próbára bátorságotokat, tudásotok és érzékeitek, legyetek részesei egy lovagi küldetésnek. Vajon miféle küldetés vár? Nemes szándék vagy sötét ármány fogad? Aki vállalja a kihívást, felfedezheti a lovagkor világát, de vigyázat, a történelmi utazás meglepő kalandokat tartogat! Szponzorált tartalom!

A látogatók a játék során képzeletbeli tájakat barangolhatnak be, miközben agyafúrt fejtörők és lovagkori kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket. Kígyószívű Henrik, az álnok rablólovag értékes zsákmányt szerzett: megkaparintotta a király szent kardját. A titkos megbízatás célja a kard felkutatása és visszaszerzése az ellenséges lovagvárból. Aki elég rátermett ahhoz, hogy apródként kiállja a próbák sorát, elnyerheti a lovagi címet! A játék során a látogatók kideríthetik, hogy képesek-e villámgyorsan rálelni a rejtekajtó kulcsára, rendet vágni a lovagrendek közt, leleplezni a kopjás csalást és megfejteni a páncélkirakót. Megtudhatják továbbá, elboldogulnak-e a címerállatok fenséges csapatával, a csalóka lidércfényekkel vagy a botfülű muzsikusok szerenádjával.

Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, mellyel lépésről lépésre kerülhetnek egyre közelebb a célhoz. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék lovagkori látványvilággal, egyedi installációkkal, felfedezni valóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

A LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE című kiállítás és kalandjáték 2020. augusztus 20-tól látogatható a Vajdahunyadvárban. A kiállítás az f exhibition szervezésében valósul meg.

Helyszín: Vajdahunyadvár
Nyitvatartás: H zárva, K−P 10-16 óráig, SZ-V 10-17 óráig
Korosztályi ajánlás: 4-99
Belépéskor a látogatók szöveges játékfüzetet kapnak, 7 év alatti gyermekek szülői segítséggel tudják végigjátszani a játékot. A kiállítás és kalandjáték bejárása min. 1-1,5 órát vesz igénybe.
Bővebb információ: www.facebook.com/F.Exhibition

JÁTÉK

A játékot lezártuk! Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok!

Játsszatok velünk augusztus 16-áig, és nyerjetek családi belépőt (2 felnőtt + 2 gyerek) a Legendás lovagkor – Az apród titkos küldetése című kiállításra az f exhibition jóvoltából!
A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu-ra, augusztus 16-a, éjfélig:

A kalandjáték célja, hogy visszaszerezzétek a király ellopott bűvös kardját egy álnok rablólovagtól. Ki ő?

1.) Oroszlánszívű Richárd
2.) Kígyószívű Henrik
3.) Sárkányvérű Eduárd

A nyertest emailben értesítjük augusztus 17-én, a családi belépőt a helyszínen veheti majd át a kiállítás szervezőitől fényképes igazolvány bemutatásával. A belépő nem átruházható, nem visszaváltható és november 1-jéig felhasználható!
A belépővel a LEGENDÁS LOVAGKOR – AZ APRÓD TITKOS KÜLDETÉSE kiállítás és kalandjáték, illetve a Vajdahunyadvár (Mezőgazdasági Múzeum) összes egyéb kiállítása is megtekinthető.