Kuflis pecsétet nyerhetsz a Pagonnyal!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kuflis pecsét

A kuflik könyvről könyvre több gyereket és szülőt hódítanak meg utánozhatatlan humorukkal. A Pagony pedig most egy igazán különleges játékot indít az ovisok egyik kedvenc könyv-sorozatával: a résztvevők saját, egyéni kuflis pecsétet nyerhetnek!

Így ezentúl minden (nem csak kuflis) könyvüket saját, névre szóló pecséttel láthatják el, de bármi más is lepecsételhetnek! A kufli-rajongó játékosoknak a játékban való részvételhez csak le kell rajzolniuk kedvenc kuflijukat, és megosztani a rajzot. A nyereményeket a rajzok készítői között sorsolja ki a Pagony. Sőt: a pecsét mellé minden nyertes még egy kuflis ajándékcsomagot is nyer, amiben könyv és kuflis társas is lesz!

Február 17-ig várják a rajzokat, utána pedig négy nyertest sorsolnak! Részletek itt.

Forrás: Pagony

Szuper kuflis könyveket, játékokat ebben a válogatásunkban találtok.

Nézzétek meg itt, hogy mennyi jó, online farsangi programot ajánlunk nektek! Ha kirándulni lenne kedvetek, itt találtok 8 kipróbált, könnyű, gyerekbarát körtúrát a főváros közelében!
Ha szeretnétek a legjobb helyekről szóló beszámolóinkat, az újdonságokat, hétvégi ajánlóinkat, könyvajánlóinkat hétről hétre hírlevél formájában is megkapni, itt tudtok feliratkozni!