KreatívJáték, ahova mindig érdemes betérni!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogy miért szeretjük a KreatívJáték játékáruházat? Mert náluk biztos, hogy olyan dolgokat találunk legyen akár webes vagy személyes vásárlásról szó, amelyek jó minőségűek, tartósak és értelmesek is. A családi vállalkozásként indult játékáruház tavaszi rendezvényén jártunk, ahol rengeteget játszottunk és kézműveskedtünk. Személyes tanácsokat is kaptunk, mit ajánlanak húsvétra, illetve melyek az aktuális kedvencek.

Megunhatatlan örök kedvence a fiúknak a BRIO, a kinti és a benti terepen is építettünk és vonatoztunk. Mi mindig hozzájuk jövünk, ha szükségünk van egy új vonatra, hídra, mert itt a legnagyobb a választék.

Az intelligens gyurma bemutatója nagy sikert aratott a kisebbek és nagyobbak, sőt a felnőttek körében is. Nem morzsolódik, nem szárad ki és sokféle módon újra és újra használható.

Az egyik asztalnál saját szappant is készítettünk, de a cápás és nyulas csillámtetoválásnak sem lehetett ellenállni.

Nemcsak vicces, de tartós is. Azt hittük egy nap alatt lejön, de még mindig megvan.

A Baker Ross Craft-it! gyöngykép készítő amellett, hogy remek szórakozás, még a finommotorikát is fejleszti.

Egy igazi retró, ráadásul magyar fejlesztésű játék a Jáva, amivel talán gyerekkorunkban játszottunk utoljára. Most újra kapható, de korszerű alapanyagból, jó minőségben gyártva.

A legkisebbeknek WOW! játszórészt alakítottak ki. Ezek a játékok tényleg bírják, mi több év alatt sem tudtuk összetörni őket, pedig nagyon próbálkoztunk! 🙂

Jutott idő bőven arra is, hogy alaposabban körbenézzünk a boltban. A Schleich által gyártott állatok szépen kidolgozottak és tartósak. A legnépszerűbbek a lovak, de mi a dinó figurákat is nagyon szeretjük. Húsvétra szuper apró ajándék a kertben eldugdosva. Bármilyen állat is legyen a gyerekeitek kedvence, biztos találtok neki való figurát.

A BRIO bébi termékeit kevesebben ismerik, mint a klasszikus vonatos kiegészítőket és járműveket. Itt a legszélesebb a választék, és a többihez hasonlóan tartósak, jó minőségűek és a dizájn is letisztult.

Ez a Djeco Kinoptik játék már fel is került a nyuszinak írt kívánságlistára.

Régóta kedveljük a Janod kreatív termékeit is a memória- és kirakós játékoktól kezdve a társasokon át a járművekig. Ebből is igen széles a választék a kisebbek és nagyobbak számára egyaránt.

A kisebbeknek biztos sokáig kedvence lesz ez a szépen kidolgozott pihe-puha svéd márka, a Teddykompaniet, akik nem csak mackókat, hanem nyulakat, rókát, farkast is készítenek, illetve ujjbábok is kaphatóak a boltban és a weben egyaránt.

Nagyon széles a választék a piciknek ajánlott játékokból, rongyikból, játszószőnyegekből, illetve a már saját lábon közlekedőknél nagy sláger a hátizsák.

Az Aurora plüssök picik, bárhova magunkkal vihetjük őket. A lányok imádni fogják az unikornis vesszőparipát, de igen kedveltek óriásszemű állataik is, vagyis a Yoohoo és barátai kollekciója. Nekünk a Graffaló volt a favoritunk.

A MELISSA & DOUG-tól kedvencünk a fa város építő szett, a tengeri állatos kifestő és a mágneses öltöztető, de sok klasszikus fa játékot is gyártanak pl. abakuszt, betűs és számos fakockákat.

Az évtizedek óta kapható Sylvanien játékok közül ezen a napon nálunk a ház és az iskolabusz volt a sláger.

Még egy nagy ölelést is kaptunk az óriási nyuszitól, majd a játék kint is folytatódott többek között a mini akadálypályán, ahol a nagyobbak rollerezhettek, a kisebbek motorozhattak.

Bár nem vagyunk fegyverpártiak, de a fiúkba valahogy kódolva van a mindenféle puskák iránti érdeklődés, de szerencsére a Nerf-fel még az sem baj, ha félremegy a lövés.

Még nyuszikat is lehetett simogatni, viszont gazdájuk nagyon odafigyelt, hogy mindenki finoman közelítse meg őket, és még pihenőidőt is kaptak a sok szeretgetés közben.

A boltban helyben be tudjátok csomagolni az ajándékot, amit mi nagyon szeretünk, – főleg, ha éppen sietünk valahova – és hamarosan az üzlet logójában is szereplő kedves róka figurás papír is elérhető lesz.

Ha nem tudjátok, mit vegyetek ajándékba barátoknak, ismerősök gyerekeinek, az üzletben szívesen segítenek, és adnak tanácsot kor, nem és érdeklődési kör alapján is.

 

A KREATÍVJÁTÉK.HU TÖRTÉNETE

A családi vállalkozás 2000-ben kereste meg a BRIO-t, a világ legnagyobb fa játékgyártó cégét, akik igent mondtak arra, hogy a játékkereskedelmi tapasztalatokkal még nem rendelkező cég forgalmazza termékeiket. Maga a BRIO is kis családi vállalkozásként indult, és látták a hasonló lelkesedést és elszántságot a Kreativjatek.hu-ban is. Az évek során számos nagyobb és kisebb játékgyártó cég kizárólagos hazai forgalmazójává váltak, de a kezdeti cél, hogy minőségi játékokat kínáljanak, azóta is változatlan. Az elsők között voltak, akik honlapot készítettek, így született meg 2003-ban Kreativjatek.hu, majd 2011-ben a webáruház fejlesztése. Mára a bolt áruházzá nőtte ki magát, és a webáruházuk is pár éve új alapokon, új arculattal és funkciókkal segíti a szülőket. Nem beszélve arról, hogy mivel ők a BRIO, a Schleich, a Janod, az Aurora és a Baker Ross termékek hazai forgalmazói, a választék is elképesztő.

Fotók: Minimatiné