Kreatív tavaszi szünet

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

husvet_DIY

Kreatív tavaszi szünet kedvenc blogjainkról: tojásfestés, dekoráció az újrahasznosítás jegyében, szagosvíz készítés, kalács és még sok minden más. Nagyon jó húsvéti készülődést kívánunk! 🙂


borarti_MG_6751

Kisebbekkel is könnyen megvalósítható tojásfestő megoldásokat találtok Borartinál, újrahasznosítás jegyében dekorációt, illetve gyors és minimál megoldásokat, további egyszerű, de mutatós tojásokat pedig itt.

P1050489-8_grande

tojasfestes_kisladik

További tojásfestős megoldások a Kisladikon. Mindenképp olvassátok el Mindennapi szabad alkotás cikksorozatuk 1., 2. és 3. részét, érdemes 🙂

berecznelazarnora_himestojas

Hagyományos technikákról tudhattok meg rengeteg információt a festőlevelektől a berzselésig a Színes ötleteken és itt is.

sablon

Tuti profik lesztek a tojásfestésben és megtudhattok mindent az alapoktól kezdve a haladó technikákig, ha végigolvassátok a Virágom virágom bloggerének két bejegyzését a tojásfestésről, itt és itt.

nyuszi_filcbol

Szupergyors szagosvíz készítés az Időtetriszen (mi tavaly is ezzel locsoltuk a lányokat és nagy sikert aratott). Rózsavizet pl. az Ázsia boltban és a Wesselényi utcai Szép Kis Indiában is beszerezhettek (300 ml 500 Ft körül). A lányok meg a locsolásért cserébe nemcsak csokit, hanem ugrónyuszit vagy egy anyagnyuszit is adhatnak.

kalacs_zizi_kalandjaiÉs ha már kreatív program, akkor ne hagyjuk ki a sütés-főzést sem, hiszen remek móka gyerekekkel. Húsvéti kalács Limarától itt, egy bio és egy vegán változat Zizi kalandjairól. És egy szuper réteses könyv a Csipet Kiadótól itt, amelyet be kell szereznünk, mert a poroszlói rétes tényleg isteni 🙂

nyuszik

További húsvéti ötletek Pinterest oldalunkon.

KELLÉKBOLTOK:
Kreativ Hobby boltok: kreativhobby.hu
Hobbyművész: www.artexport.hu
Karcsi papírboltja: karcsipapir.hu
Rayher Hobby: rayher.hu


Látogassatok el a minimatine.hu-ra és közösségi oldalunkra! Hírlevelünkre itt tudtok feliratkozni, ha nem szeretnétek lemaradni az ajánlókról, beszámolókról. Húsvéti ajánlónkat itt olvashatjátok, további tavaszi szünetes programokat a játszótereken át a kirándulásig pedig itt találtok!