Kötélpályás mászókarendszerrel és vizes játszótérrel gazdagodott a soroksári Tündérkert

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyereknapon adták át Soroksár legújabb játszóterét, méghozzá a Molnár-szigeten található Tündérkertben, amelyet a környékbelieknek ajánlunk.

A Tündérkertben már volt egy kisebb játszótér (kis hajóval és mászókával, csúszkapályával), illetve sportpályát is találtok (focipálya, futópálya). Május végén egy vizes játszótérrel (kis, virágszerű csobogókból folyik a víz, nincs homokozós része), és egy nagyobbaknak való kötélmászókával gazdagodott a terület.

Tipp: Ha nem a környéken laktok, de szívesen felfedeznétek a Molnár-szigetet és környékét, akkor érdemes a kis RÉV-vel (420 Ft az autó szállítás, 170 Ft a személy jegy 6 éves kor felett, de BKK bérlettel ingyenes) átmenni Csepelre, amely pont a Kalózos játszótérhez visz.

A Tündétkert Fb oldalát itt találjátok: https://www.facebook.com/tunderkerthivatalos/
A nyári szünetben táborokat és családi programokat is rendeznek.

Képek forrása: Bese Ferenc FB oldala

További jó ötleteket Játszótér rovatunkban találtok!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.