Körhintával adományozhatsz

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karácsonyi körhinta – ALLEE December 1. és 30. között

Képzelj magad elé egy mesebeli várost, aminek a kellős közepén nosztalgia körhinta repíti a gyermekeket a boldogság birodalmába. És az álom most valósággá is válhat, az Allee Bevásárlóközpont december 1. és 30. között Meseországgal kedveskedik a gyermekeknek. Ráadásul a körhintázással egyúttal adományozhatunk is. Az pedig természetes, hogy december 6-án a Mikulás is meglátogatja a bevásárlóközpontot.(x)  

Igazi karácsonyvárós hangulat várja a kicsiket advent idején a budapesti Allee Bevásárlóközpontban. A gyermekek a nosztalgia körhinta csodálatos táltos paripáin ülve pillanatok alatt Meseországba érkeznek, hogy újból és újból átélhessék a határtalan boldogságot. Milyen jó lenne, ha a felhőtlen játék és öröm már gyermekkorban összekapcsolódna az adományozás nemes érzésével! Ezért a bevásárlóközpont azt javasolja, hogy a szülők a körhinta egyszeri használatával egyúttal egy jelképes, 200 Ft-os adomány formájában támogassák a Madarász utcai Gyermekkórház alapítványát. A Gyermekkor Alapítvány az egy hónap alatt összegyűlt teljes összeget olyan létfontosságú eszközök beszerzésére fordítja majd, mint például infúziós pumpa vagy betegfigyelő monitorok, amiket az Intenzív, és a Koraszülött – Csecsemő osztályokon fognak használni.

A körhintázáshoz még egy akció is kapcsolódik! Aki szereti a fotózást és használja az Instagramot is, annak érdemes megfontolni a tanácsot: kattints és nyerj! Aki december 1. és 30. között ellátogat az Allee Bevásárlóközpontba, posztol egy képet az Instagramra a gyermekéről, ahogy éppen körhintázik, és használja az #alleekaracsony hashtag-et, sőt, ha a szerencse is neki kedvez, akkor Allee vásárlási utalványokat nyerhet!

Az adventi ünnepvárás egyik szép ajándékaként az Allee közel száz magyar dizájner alkotásának is lehetőséget ad, hogy bemutassák egyedi és különleges termékeiket. Az Ajándék Terminál dizájnvásáron többek között gyermekeknek szánt termékek, ruhák, divatkiegészítők, ékszerek, lakásdekorációs tárgyak és még sok egyéb portéka közül válogathat a formatervezést kedvelő érdeklődő. A Hybridart Management már régóta a szívén viseli a magyar dizájnerek sorsát, és most szerencsére december 24-ig könnyen találkozhatunk a termékeikkel is.

A bevásárlóközpont aktivitásaival idén is azt szeretné elérni, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig az ünnepvárás alatt nemcsak az ajándékvásárlás élménye legyen pozitív, hanem az adakozás segítségével mindenki töltődjön fel szeretettel.

December minden vasárnapján ünnepi nyitvatartással várunk!