Könyvek a fa alá 1. rész – újdonságok a legkisebbeknek

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könyvek a fa alá 1. rész - újdonságok a legkisebbeknek

Fekete-fehér és illatos lapozók, kukucskálós és ujjbábos könyvek, altatók és böngésző, illetve a Maszat sorozat legújabb része is szerepel legkisebbeknek szóló összeállításunkban, hiszen az olvasást nem lehet elég korán kezdeni. Könyvek a legkisebbeknek!

Montessori babáknak (Geopen)

A Montessori-módszer szellemében összeállított képeskönyveket lapozgatva a picik megismerkedhetnek az állatokkal és a formákkal. Míg nézegetik a fekete-fehér képeket, észreveszik az apró piros részleteket, így kezdik felfedezni a világot. 0 éves kortól.

Aludj, kis virág (Scolar Kid)

Aludj, kis virág (Scolar Kid)

Ez a varázslatos képekkel illusztrált, többszörös díjnyertes altatókönyv a természet csodáiról, a változó évszakokról szól. Kicsik és nagyok együtt lapozgathatják és olvasgathatják elalvás előtt, akár egész évben. 0 éves kortól.

Illatos böngészők (Babilon Kiadó)

Dörzsölj! Szimatolj! Keress! Hmm… minek az illata is ez? Kitalálod? Segítenek a vidám képek, amiken a megfejtést is megleled. Fedezzétek fel együtt, mennyiféle illat vesz körül minket! Már kapható a 2., gyümölcsös rész is.

Keress, találj, mesélj! Állatos nagy böngésző (Scolar Kiadó)

Nagyon szerettük ezt a sorozatot, rengeteget forgattuk még óvodás korban is. A Föld élővilágát bemutató tizenegy részletgazdag képet böngészve a gyerekek megannyi érdekes állatot és élőhelyet fedezhetnek fel. A könyv készítői minden oldalpár szélén kiemeltek néhány állatot, melyeket a gyerekek megkereshetnek az adott oldalpár nagyméretű képén.

Bóbis boci és Kerge kecske (Babilon Kiadó)

Axel Scheffler összebújós könyvecskéi a bociról és kecskéről Fenyvesi Orsolya vidám verseivel jelent meg.

Bartos Erika lapozók (Citera Kiadó)

3 pici lapozó is megjelent Bartos Erika népszerű mesehőseivel: Mókus RegőSzivárványhal és Barlangi Pók is saját könyvecskét kapott, amelyet a legkisebbeknek ajánljuk.

Ujjbábos lapozó: Rozsdás cica és Buci kutyus (Móra Kiadó)

Játssz Rozsdás cicával és Buci kutyussal reggeltől estig! Vajon milyen kalandokba keverednek a kis rosszcsontok? Gyűjtsd az ujjbábos könyveket!

Maszat öltözik (Pagony)

Sári már nagylány, egyedül öltözik. Maszat is nagyfiú! Vajon ő is fel tudja venni egymaga a pólót, a nadrágot, a zoknit? Hűvös időben sapka-sál is kell – de legalábbis bukósisak! A második mesében Maszat levelet kap – aztán pedig levelet ír. Méghozzá igazi levelet, igazi borítékban, igazi bélyeggel! Ti tudjátok, hogy működik a posta? 2-5 éveseknek ajánlott.

Mit csinálunk télen? – Mit? Miért? Hogyan? (Scolar Kiadó)

A Ravensburger gyermekkönyvsorozatának ebből a kötetéből az apróságok megtudhatják többek között, mi a jó a télben, mit csinálunk advent idején, hogyan ünnepeljük a karácsonyt, mi történik az állatokkal télen. 2-5 éveseknek ajánlott.

Nézzétek meg az idei év legjobb babáknak szóló könyveit, illetve összeállításunkat óvodásoknak, kisiskolásoknak és 9 év felettieknek!

Ősszel megjelent újdonságok piciknek
Nyári újdonságok piciknek
Tavaszi újdonságok piciknek

18 új, karácsonyi könyv gyerekeknek összeállításunkat láttátok már?

Családi programokat Online rovatunkban találtok! Tartsatok velünk, mert rengeteg jó eseménnyel (színházi előadás, koncert, kirándulás ötlet) és könyvvel érkezünk!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.