Kiszabadítottuk Imikémet! – a Titkos Fiók Kalandszobában jártunk a Bakáts téri Pagonyban

Már írtunk nektek egyik kedvencünkről, a Bakáts téri Pagonyról, amelyből egy kis folyosón keresztül a Pagony Café Dióba jutunk, valamint az emeleten található kalandszobáról is. Ezúttal kipróbáltuk a Titkos Fiók Kalandszoba egyik pályáját, kiszabadítottuk Kicsibácsi és Kicsinéni bádognyulát, Imikémet.

Imikém lakóhelyét, a kis kalitkát üresen találtuk, és mindenre elszánt csapatunk azt a feladatot kapta, felkutassuk, hol rejtegetik.

Nyitogattunk, nyomoztunk, kutattunk, nem szeretnénk természetesen a titkokat felfedni, mi mindent találtunk, és a végén Imikémre is ráleltünk. A pályát főként alsó tagozatosoknak ajánljuk, de a már nagycsoportba készülő óvodásunk is remekül érezte magát. A 4-5. osztályosoknak pedig szülői segítségre sem volt szükségük. 45 perc alatt kell megfejteni a furfangos rejtvényeket.

A program, akkor is remek, ha nem kedvez a kinti programoknak az idő, így esős napokon és nagy melegben egyaránt ajánljuk kisebb társaságnak, akár szülinapra is. A program után a Dióban pedig sok finomság, szendvicsek, sütik, hideg és meleg italok is kaphatók, és természetesen a könyvesboltba is bekukkantottunk, ha már ott jártunk, ahol az emeleten kamasz olvasósarok, a földszinten kiskonyhás játszósarok is van.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A Titkos Fiók Kalandszoba címe: 1094 Bakáts tér 8., a Pagony Café – Dió emeletén
A programra online időpontot kell foglalni itt.
2 pálya érhető el, részletek
itt.
Maximális létszám:
5 fő (abból mindenképp 1 felnőtt kell legyen)
Árak: itt.