Kipróbáltuk – Boya kréta

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Boya kréta_MG_4589

A hétvégi programok után nekünk sem árt egy kis kreatív lazítás, ezért nemrég összejött a Minimatiné csapata és kipróbáltuk a Boya krétákat, melyet kicsiknek és nagyoknak is szeretettel ajánlunk otthoni és szabadtéri alkotáshoz egyaránt.

_MG_4590

Formája miatt egyszerűen jó kézbe venni és a legkisebbek is könnyen tudják használni, szabad mozgást enged a csuklóknak. Nem beszélve arról hogy a kialakítás miatt tudunk vékonyabb és vastagabb vonalakkal is rajzolni, és remekül lehet vele nagyobb felületeket is satírozni.

_MG_4594

Mi négy színt próbáltunk a feketét, kéket, pirosat és sárgát, de csodaszép a többi szín is, pl. a narancssárga és a türkiz is csábító. Nem kell hegyezni, strapabíró anyagból készült (de nem törhetetlen :-), a kezünket sem színezte meg.

BOYA

A gyerekeket először annyira nem érdekelte a csomagolás (nekünk attól még nagyon tetszett), inkább nekiestek a krétáknak és remek dolgokat rajzoltak, színeztek, próbálgatták a különböző vastagságokat, nagyon élvezték a használatát. A doboz egy kicsit puzzle jellegű,  szabadon variálhatjuk benne a színeket ide-oda, így még a kréták elpakolás is játék volt. Ajándéknak is nagyon jó választás, kicsik és nagyok kezébe egyaránt ajánljuk 🙂

Fb oldalukat itt találjátok. Bővebb infók itt.
Most nyerhettek krétát és naptárat, ha október 20-ig velük játszotok!

Olvassátok el legújabb top15 művészeti foglalkozás gyerekekkel válogatásunkat is! Hamarosan érkezünk a hétvégi programajánlóval is. Tartsatok velünk! Hírlevélre feliratkozás itt.

Fotó: Minimatiné