Idén is vár a KidExpo, az ország legnagyobb családi rendezvénye!

Szponzorált tartalom
KidExpo

KidExpo

Tanulás, felfedezés, szórakozás, játékok, adventi és karácsonyi élmények egy helyen! Ez a KidExpo. Ha felhőtlen kikapcsolódásra és változatos programokra vágytok, akkor a KidExpo a tökéletes választás. Az ország legnagyobb családi élményhétvégéjén november 24-25-26-án a Budapest Arénában sípálya, planetáriumi előadások, olvasósarok és konzolbirodalom vár, de kipróbálhatjátok a reklámokból ismert játékújdonságokat is. (x)

Játékok minden mennyiségben

KidExpo

KidExpo

A KidExpo több kiállítója is komplett játszóházzal készül. Lesz olyan helyszín, ahol zenélhettek, különböző szerepjátékokat ismerhettek meg, de versenyautók, terepjárók, helikopterek és más vagány járgányok, dinoszauruszok éppúgy felsorakoznak, mint a játékbabák és a bébijátékok.

Szintén a felhőtlen jókedvet szolgálják a játékkonzolok, a változatos építőjátékok, a plüssök minden mennyiségben és méretben, de társasjátékból is lesz bőven választék. Lebomló, 100% környezetbarát anyagból készült játékok közül is szemezgethettek.

KidExpo

Játékkonzolok

Olvasósarok és mesék

A KidExpón a helyetek akkor is, ha imádjátok az esti meséket, esetleg a gyerekek most ismerkednek a betűkkel, vagy már igazi könyvmolyok: hasznos és szórakoztató olvasnivalóból nem lesz hiány! Az olvasósarokban hangoskönyvekbe is belehallgathattok, és a babazsákfotelekben megpihenve böngészhettek szuper olvasnivalókat. A színpadi programok között pedig zenés könyvbemutatót is találtok.

 

Karácsonyi kézműveskedés

Az esemény idén is a karácsonyi készülődés jegyében zajlik: ajándékkísérő kártyákat, karácsonyi termésképeket és karácsonyfadíszeket is lehet készíteni. Olyan különleges eljárásokat is megismerhettek, mint a quilling (papírcsík) és a colorvelvet (bársonykép) technika. És ha már a karácsonynál tartunk: miután kipróbáltátok az ünnepi pompába öltöztetett játszóházat, modellt is ülhettek egy gyors, profi családi fotóhoz a karácsonyi fotósarokban. A fotó nem csak örök élmény, de szuper ajándék nagyszülőknek is!

 

KidExpo

KidExpo

Utazó planetárium, sípálya, pizsama party

Egész hétvégén ingyenes utazó planetáriumi előadásokon okosodhattok, a sípályán pedig kipróbálhatjátok a lesiklás élményét. Néhány szerencsés pedig egy „pizsama party” keretein belül zárás után az egész Budapest Sportarénát bejárhatják.

 

Tanácsadás sokféle témában

Családi hétvége persze nincsen hasznos tanácsadások nélkül! Szó lesz a helyes szájápolásról, az iskolaérettségről, a gyerekek képernyőidejéről, a sport nem csak testet fejlesztő szerepéről, de bátran felkereshetitek a dietetikusokat az ételintoleranciákkal kapcsolatban, és allergológus főorvos véleményét is kérhetitek a helyszínen.

KidExpo hasznos információk és jegyárak

A részletekről a www.kidexpo.hu oldalon tájékozódhattok, ahol érdemes előre regisztrálni, hiszen 20.000 Ft-os játékvásárlási utalványt vagy ausztriai családi hétvégét is nyerhettek!

 

Gyerekek számára a belépés ingyenes, a felnőtt jegy pedig levásárolható az egyik ismert játékáruházban.

A KidExpo testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával vár titeket.

 

Forrás: www.kidexpo.hu