Kertmozik Budapesten – családi filmek a szabad ég alatt

Budapesten ezen a nyáron is több helyszínen mozizhattok a csillagos ég alatt. A családi filmek mellett kifejezetten felnőtteknek szóló vetítéseket és balatoni helyeket is ajánlunk.

KultúrKertMozi – Kultúrkúria
A Kultúrkúria nyári mozis programjai között olyan filmek szerepelnek, mint a Gru (július 6-án), az Ősember (július 20-án), a Shaun, a bárány és a farmonkívüli (július 27.) és a Medvevilág Szicíliában (augusztus 10.). Részletes program itt. Jegyár: 1500 Ft.

KultikTerasz – Corvin Pláza
A Corvin Plaza tetőkertjén ezen a nyáron a felnőtteknek szóló filmek mellett olyan alkotások is forognak, mint a Shrek (június 15.), az E.T. A földönkívüli (június 28.). Részletes program itt.

Budapest Garden kertmozi
A felnőtteknek szóló filmek mellett az idei nyáron olyan gyerekeknek, illetve kamaszoknak szóló filmeket is láthattok, mint a Szellemirtók több része, Az oroszlánkirály, a Jumanji, a Clifford a nagy piros kutya. A kertmozi a Budapest Garden területén, a homokos “Beach” részen kapott helyet. Részletes program itt. Ingyenes!

LiMo – Liget Mozi az Erzsébetligeti Színház kertjében
A XVI. kerületben a nyári kertmoziban megnézhetitek a Szaffit (július 8.) és a Keménykalap és krumpliorr (június 24.) című filmeket, de lesznek koncertek, táncház és egyéb programok is a Szabad(A)Tér programsorozaton. Részletes program itt. Ingyenes!

DunaFok Kertmozi
A DunaFok Szabadidőparkban láthatjátok többek között az Énekelj! (június 17.) animációs filmet. Részletes program itt. Ingyenes!

Budapest Kertmozi
A Budapest Kertmozi több helyszínen várja az érdeklődőket: például a Városháza téren, a Hunyadi téren, a Klauzál Házba, sőt a Skanzenbe is szerveznek vetítéseket ezen a nyáron. Részletes program itt.

TOVÁBBI KERTMOZIK FELNŐTTEKNEK

Ha pedig gyerekek nélkül mennénk kertmoziba, remek filmeket vetítenek ezen a nyáron a Virág Benedek Ház udvarán, a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Várkert Bazár udvarán, a Magyar Zene Háza szabadtéri színpadánál, Szentendrén a Barlang kertmoziban.

BALATON

Ha a Balaton környékén nyaraltok, érdemes ott is körbenézni, hiszen CsopakonRévfülöpönBalatonakalibanFövenyesen vagy Vonyarcvashegyen, Balatonfüreden a Vaszary Galériában is találtok kertmozikat.

Indulás előtt mindenképp nézzétek meg a szervezők hivatalos oldalait, mert lehet programváltozás az időjárás vagy egyebek miatt! Pulcsit, szúnyogriasztót érdemes vinni.

Nyitókép: Budapest Garden kertmozi