Kerekítő manó adventi mondókatára – játsszatok velünk és készüljetek mondókákkal az ünnepre!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kerekítő könyvcsalád 21. kötete, Kerekítő manó adventi mondókatára sokak szíve csücske lesz! J. Kovács Judit drámapedagógus összeállítása Kállai Nagy Krisztina illusztrációjával, Marék Veronika ajánlósoraival, a Móra Kiadó gondozásában jelent meg. Az adventi időszakban több helyszínen bemutatják a könyvet, nálunk pedig meg is nyerhetitek! Szponzorált tartalom.

Számláljátok együtt a mézeskalácsfüzért, játsszátok el a népi ölbeli játékokat, ízlelgessétek a napsoroló rigmusokat és mélyedjetek el a jelesnapi érdekességekben napról napra!

Ez a gyerekkézbe is illő könyv segít abban, hogy a család minden tagja meg tudja élni a jelent és az egymásra figyelés jegyében várják a karácsonyt, melyet a lelki ráhangolódás tesz igazán teljessé. A szülőknek így nyugodtabban, a gyerekeknek pedig gyorsabban és tartalmasabban telnek majd a napok.

A kötet babakortól egészen nagyóvodás korig évről évre lehetőséget nyújt minőségi idő együtt töltésére az adventi időszakban. A könyv hanganyaga, melyet a Kerekítő YouTube csatornára is feltöltöttek, letölthető, nagyban segíti az elsajátítást.

A kötethez országos programsorozat fog kapcsolódni advent első hetében!

Online: Vasárnaponként élő adásban énekes, Kerekítő manós percek hallhatók.
Offline: „Kerekítő manó adventi mondókatára” Nyitogató: Családi Kerekítő Mondókázó 2022. november 27-e és december 2-a között Orosházától, Szegedig, Balatonfüredtől a Vajdaságig számos helyszínen!

További információk a Kerekítő oldalán itt.

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Tamás Dénesnek kedvezett, akinek írtunk emailt is! Gratulálunk!
Játsszatok velünk 2022. november 20-a, vasárnap éjfélig és nyerjétek meg a Kerekítő manó adventi mondókatára című kötetet a Móra Kiadó jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu címre:

Hogy hívják Kerekítő manó cica barátját, aki több kötetben is feltűnik?

Segítséget itt találtok. További Kerekítő kötetek itt. Általános játékszabályzat itt.