Karácsonyi kiállítás és adventi készülődés a Pagonnyal az Eötvös10-ben

Karácsonyi kiállítás és adventi készülődés

Karácsonyi kiállítás és adventi készülődés

2023. december 3-31. között „Ahány ház, annyi karácsony” címmel kiállítást szervez a Pagony Kiadó és az Eötvös10. A karácsonyi kiállításon a Pagony kiadó ismert szerzőinek-illusztrátorainak Mikuláshoz, karácsonyhoz és az adventi időszakhoz kapcsolódó képei láthatók majd, emellett pedig három adventi vasárnap a Pagony könyveihez kapcsolódó programokkal is várják az odalátogató gyerekes családokat.

Karácsonyi kiállítás

Kiállít majd többek között Agócs Írisz, Egri Mónika, Pásztohy Panka, Marék Veronika, valamint Rutkai Bori jól ismert és népszerű figurái köszönnek vissza a kiállított képekről. A Pagony könyvek legkedvesebb karácsonyi képeiből összeállított ingyenes kiállítás az Eötvös10-ben tekinthető meg nyitvatartási időben.

Három adventi vasárnap a Pagony könyveihez kapcsolódó programokkal is várják az odalátogató gyerekes családokat. A vasárnap délelőtti programokon egy-egy népszerű Pagonyos szerzővel történő beszélgetés után meseolvasás, dedikálás, valamint karácsonyi kézműves foglalkozás és közös társasjátékozás várja a gyerekeket, hogy közösen hangolódjanak a közeledő ünnepekre.

 

Adventi programok:

  • 2023. december 3. 10-12 óra – Találkozz Dániel Andrással és a kiránduló kuflikkal!
    Beszélgetés és mesélés a szerzővel, kufli kavicsfestés, társasozás és dedikálás
  • 2023. december 10. 10-12 óra – Találkozz Pásztohy Pankával – Pitypang és a Diótörő
    Beszélgetés és mesélés a szerzővel, Diótörő mini-bábszínház készítés, társasozás és dedikálás
  • 2023. december 17. 10-12 óra – Találkozz Vadadi Adriennel – Kicsimackó karácsonya
    Játékos, mesés foglalkozás a szerzővel, papír karácsonyfadísz készítése

Részletek itt.

Nézzétek meg a legjobb karácsonyi vásárokat és ünnepi programokat vagy böngésszetek Advent rovatunk kínálatából!

Forrás: Pagony

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!