Karácsony a kastélyban – nov.30. – jan.5.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

nagytetenyi-kastelymuzeum

Helyszín: Bp., XXII. ker., Nagytétényi Kastélymúzeum

A Karácsony a kastélyban – Elvarázsolt órák című rendezvény már évek óta vonzó program az adventi időszakban, de még sajnos soha nem jutottam el. Aki a közelben lakik, annak viszont biztosan érdemes meglátogatni.


„Az idő megáll, a karácsony nyugodt, meghitt pillanatait, elvarázsolt órákat tölthetünk e pompás barokk kastélyban.” Milyen szépen hangzik ez a karácsonyi rohanásban. Sőt a programok egészen január 5-ig tartanak, tehát karácsony után is érdemes észben tartani.
A kastély 28 termében neves iparművészek által egyedi módon feldíszített karácsonyfák, a decemberi hétvégéken a család minden tagjának szóló programok várják a látogatókat. Ezen kívül lesz még jazz és komolyzene, bábszínház, árverés, iparművészeti és kézműves vásár, kürtöskalács és forró téli italok.
Belépő: teljes árú: 1.400 Ft, gyermekeknek: 700 Ft, családi jegy: 2.800 Ft.
Kedvezményes jegy az Iparművészeti Múzeum, a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Múzeum és a Nagytétényi Kastély decemberi kiállításaira és programjaira: 3.500 Ft.

karacsony2013_levente_peter

tulpart_04

nagyteteny_karacsony_a_kastelyban

Fotó: Nagytétényi Kastélymúzeum