Június 2-án nyit a Csodák Palotája + izgalmas kísérletek gyerekeknek

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 2-án újra megnyitja kapuit a Csodák Palotája. Az elmúlt időszakban számos izgalmas kísérletet is megosztottak a közönséggel, amelyeket mind vissza lehet nézni Youtube csatornájukon. Íme a részletek!

Június 2-án 10 órakor újra megnyílik a Csodák Palotája, amelyről itt írtunk részletesebben. Íme a jelenleg érvényben lévő szabályok:

  • A munkatársak és a látogatók részére (kivéve a 6 éven aluli gyermekek) kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszköz (például orvosi maszk, sál, kendő) viselése. Maszk nélkül nem engednek be titeket.
  • A 1,5 méter védőtávolságot kötelező betartani a nem egy háztartásban élőknek, így a létszámot is korlátozzák.
  • Az eszközöknél egyidejűleg csak az egy háztartásból érkezők tartózkodhatnak, a helyszíneket folyamatosan fertőtlenítik. A bejáratnál találtok kézfertőtlenítő szert, illetve a további frekventált helyeken (mosdók, Playbar stb.)
  • Egyelőre rendezvényeket, szülinapokat, programokat nem tartanak és az Öveges terem is zárva!
  • A vetítés szolgáltatásokat (9D, 5D és Körmozi) egyidejűleg csak együtt érkező látogatók vehetik igénybe.
  • Kérik, hogy online, előre váltsátok meg belépőjegyet. Helyszíni fizetés esetén inkább használjátok a bankkártyás vásárlási lehetőséget.
  • A légtereket a szellőztető rendszeren keresztül látják el friss levegővel, de a klíma berendezés nem üzemel.

 

Március közepén indították útjára a Csopa Ovi- és Sulikalandot, együttműködésben a Bálint Házzal. Az elmúlt 11 hétben minden hétköznap egy-egy kísérlettel jelentkezett Kémcső Jenő, Spatula Sára pedig kreatív kézműveskedéssel készült a találkozásokra. A videókat itt visszanézhetitek!

Indulás előtt mindenképp nézzétek meg a legfrissebb információkért a Csodák Palotája Fb oldalát.

Tartsatok velünk, mert hamarosan itt a vakáció, és sok jó ötletet osztunk majd meg veletek!

Jó ötletekért, programokért, hasznos információkért látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!