Jön a Kutatók Éjszakája! – szeptember 27-28.

Kutatók Éjszakája 2019. szeptember 27-28.

Az idén 15. alkalommal megrendezésre kerülő Kutatók Éjszakája minden eddiginél több, közel 3000 programmal várja a tudomány szerelmeseit az ország 53 településén szeptember 27-én és 28-án. A regisztráció szeptember 14-én elindult a programokra, érdemes minél előbb bejelentkezni!

Bár a kezdeményezés elsősorban a kutatói pálya népszerűsítését szolgálja, ezért leginkább a tizen- és huszonévesekre számítanak, a programok vonzók és elég érdekesek ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára izgalmas eseményeket.

A Kutatók Éjszakája a tudomány ünnepe, ezért minden tudományterület képviselteti magát. Érdeklődj akár a természettudományok, műszaki tudományok, orvostudományok, agrártudományok, társadalomtudományok, bölcsészettudományok, vagy akár a művészetek iránt biztos, hogy találsz számodra érdekes és vonzó programot. Ami a programtípusokat illeti, lesznek előadások, workshopok, beszélgetések, kiállítások, tárlatvezetések, kísérletek, laborlátogatások, bemutatók, versenyek, filmek, kreatív foglalkozások és még sok minden más.

A Kutatók Éjszakája ingyenesen látogatható eseményeinek egy része előzetes regisztrációhoz kötött, ezért érdemes résen lenni. Javasoljuk, hogy először alaposan böngésszétek át a programkínálatot, mert az idei évben egy idősávban csak egy helyre lehet regisztrálni!

Itt tudtok keresni a Kutatók Éjszakája programjai között, rengeteg opciót, szűrőt be lehet állítani!

Íme néhány izgalmas Kutatók Éjszakája családi program Budapesten:

Ha szeretnétek a legjobb programokat, újdonságokat, aktualitásokat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni!

Hozzászólás letiltva.