Játsszatok velünk és nyerjetek jegyet a Rutkai Bori Banda online, ünnepi koncertjére!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rutkai Bori Banda online karácsonyi koncert

Karácsonyra mindannyiunknak kell egy kis varázslat! A Rutkai Bori Banda ünnepi koncertjét egészen január 20-áig nézhetitek meg.

A zenekar megidézi a mesebeli karácsonyt a Hópehelykeringővel, megtáncoltatják az egész családot a Csizmacsacsacsával, elrepülhettek Hópapa szánkójával a Karácsonyvárhoz, aminek minden ablaka mögött egy újabb csoda és egy újabb mesedal rejtőzik.

Természetesen Bori színpompás horgolt bábjai is veletek ünnepelnek, de nem csak a téli dalok szereplői, hanem a Banda legkedveltebb figurái is ünnepi díszbe öltöznek: a Sárkányjárgány Sárkányszánkóvá alakul, megleshetitek, milyen egy igazi karácsonyi diszkó Rizibizi néniéknél, és hogy hogyan készülnek az Űrcsűrben az Űrdöngölők a szilveszteri mulatságra.

Egy igazán egyedi ajándékkal, a zenekar vidám, táncos, ugyanakkor szívmelengető és meghitt téli dalaival, ünnepi koncertjével lephetitek meg magatokat és másokat is. Az élő koncertet a teljes zenekarral a TRIP hajó színháztermében vették fel, már csak ti, azaz a közönség hiányzik!

Jegyet a koncertre itt tudtok vásárolni, premier december 20-án 11 órától: https://trip.jegyx1.hu/eloadas/70/rutkai-bori-banda-kiskaracsony
Az online koncertet január 20-áig egy alkalommal bármilyen választott időpontban lejátszhatjátok!
A Fb eseményt itt találjátok.

JÁTÉK!

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! Gratulálunk Zsiros Katalinnak és családjának, akik a jegyet nyerték! Írtunk nektek emailt is.

Nyerj jegyet a Rutkai Bori Banda online karácsonyi koncertjére! Írd meg a jatek@minimatine.hu-ra december 17-e, csütörtök éjfélig, melyik a kedvenc téli dalod a zenekartól! A játékosok között december 18-án kisorsolunk egy ingyenes belépőt, amely ezúttal egy link lesz, amelyen eléritek a koncertet.

További programokat Online rovatunkban találtok! Tartsatok velünk az adventi időszakban is, mert rengeteg jó eseménnyel és könyvvel érkezünk!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.