Játssz velünk és nyerj Thomas foglalkoztatót és kisvonatot!

Thomas és barátai

Thomas és barátai

A mozdonyvezetőknek is van világnapja, méghozzá szeptember 15-e, úgyhogy ebből az alkalomból hoztunk nektek egy játékot a gyerekek kedvenc mozdonyával kapcsolatban. Játsszatok velünk és nyerjetek Thomas könyvet és kisvonatot a Móra Kiadó és a Mattel jóvoltából! Szponzorált tartalom.

Idén 2 új Móra Thomas foglalkoztató is megjelent. A Thomas – Ragyogó barátok nagy matricáskönyvben együtt kalandozhattok Thomasszal és barátaival Sodor szigetén. Egészítsétek ki a képeket matricákkal, hogy a kismozdonyok mókázhassanak a farmon, versenyezhessenek Knapford állomásig, vagy éppen elpöföghessenek a kikötőig!

A Mozdonyparádé foglalkoztatóban pedig Segítsetek megtalálni a Dieselhez vezető helyes utat, keressétek a különbségeket, számoljatok és színezzétek ki a kismozdonyokat! Vágjátok ki a kártyákat a szaggatott vonalak mentén és indulhat a memóriajáték.

Régebben 7 érdekességet is összegyűjtöttünk Thomasról, a kisgyerekek kedvenc gőzöséről!

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Orgován Zsuzsannának és Erdősi Ottiliának kedvezett, akik 1-1 foglalkoztatót és 1-1 kisvonatot nyertek! Gratulálunk, írtunk nekik emailt is! Játsszatok velünk és nyerjétek meg a foglalkoztatókat és 1-1 kisvonatot. A következő kérdésre várjuk a választ 2023. szeptember 17-e, vasárnap éjfélig a jatek@minimatine.hu-ra:

 

Az Móra Fun sorozatban milyen kedvelt mesefigurákkal találkozhattok még? Soroljatok fel 3-at!

 

Egy kis segítséget itt találtok. Játékszabályzat itt.

Ha pedig a hétvégére kerestek programot, akár vonatosat is, nézzétek meg ajánlónkat, ahol minden korosztálynak találhattok ötletet!