Játssz velünk és nyerj Bing könyvcsomagot!

Bing nyuszi a legkisebbek kedvence, ezúttal pedig egy 3 könyvből álló csomagot hoztunk nektek, amelyet a Móra Kiadó jóvoltából most meg is nyerhettek, ha velünk játszotok. Szponzorált tartalom.

A Móra Kiadónál idén is több Bing könyv jelent meg. A Hová bújt Bing? című mesében a kihajtható fülek segítségével megnézhetitek, hogy Bing merre bújt el és ha ügyesek vagytok, meg is találhatjátok. A Szülinapi ajándék című könyvben, amely az Olvass mesét Binggel! sorozatban jelent meg, Bing különleges ajándékot választ Sulának a szülinapjára, amit végül meg is akar tartani, de akkor Sula vajon ajándék nélkül marad? A Ragacsszalag című részben pedig Coco ujját elvágja egy papírlap, Flop pedig beragasztja a sebet, ezért Bing is nagyon szeretne egy ragtapaszt. A könyvek 0-3 éves korosztálynak ajánlottak.

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Mátyókné Lucza Verának kedvezett, akinek írtunk emailt is! Gratulálunk!

Ha most velünk játszotok, megnyerhetitek a 3 kötetből álló csomagot a Móra Kiadó jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ augusztus 23-a, éjfélig jatek@minimatine.hu-ra:

Hogy hívják Bing barátait, írjatok meg nekünk 3-at közülük!

Segítséget itt találtok. Általános játékszabályzat itt.