Játssz velünk és nyerd meg a a Szilaj című sorozat egyik kötetét és a hozzá tartozó babát és lovat!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

A Móra Fun sorozatában jelent meg a Szilaj sorozat, amelyben 3 jó barátnő: Pru, Abigail és Lucky kalandjairól olvashatunk, akik imádják a lovakat. Játsszatok velünk, és nyerjétek meg a Pru naplója című könyvet, illetve a hozzá tartozó játékbabát és lovat a Móra Kiadó és a Mattel jóvoltából. Szponzorált tartalom.

Szilaj és Lucky története a nagyvárosban, az 1800-as évek végén kezdődik, ahol a kislány egy leánynevelő intézetbe jár. Édesapja családjának vasúttársasága van, a munka a peremvidékre szólítja a családot. A kislány korán elvesztette műlovarnő édesanyját. Úton a peremvidék, Miradero felé a vonatot egy vadló-ménes követi. Vezetőjük, a később Szilaj nevet kapó csődör lesz Lucky elválaszthatatlan társa. A kislány a kezdeti nehézségek után két helyi kislánnyal, Pruval és Abigaillel köt barátságot, a kötetekben a város több lakója is feltűnik kalandjaik során.

A könyvsorozat a Szilaj, a szabadon száguldó című Disney rajzfilmsorozatra épül, kifejezetten az iskola előtt álló, illetve alsós kislányok a célközönsége.

További Szilaj könyvek és foglalkoztatók elérhetők itt.


JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Cserjés Nórának és kislányának kedvezett, akik Szilaj könyvet és játékot nyertek! Gratulálunk! Írtunk nektek emailt is!

Játsszatok velünk 2022. július 31-e, vasárnap éjfélig, és nyerjétek meg a Pru naplója című könyvet a hozzá tartozó babával és lóval a Móra Kiadó és a Mattel jóvoltából. A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu címre:

Melyik Szilaj kötetet olvasnátok el szívesen a Móra Kiadónál megjelent könyvek közül?

Segítséget itt találtok. Általános játékszabályzat itt.