Játssz és nyerj a Mórával!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három ajándékot sorsolunk a közelgő Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódva, amelyre a Móra Kiadó is több újdonsággal készül. Ehhez kapcsolódik könnyű kérdésünk is. Részletes könyvajánlónkat az újdonságokról, illetve a legjobb gyerekprogramokat is megtaláljátok hamarosan!

Ablak-zsiráf: Közlekedés

Ha a gyerekünk autó, hajó, repülőgép mániás, igazán izgalmas lehet számára az Ablak-zsiráf közlekedéssel foglalkozó gyereklexikona.

Holdas Hanna nyaralni megy

Holdas Hanna különleges kislány, hiszen vámpírtündér. Az édesanyja tündér, az édesapja vámpír, ő meg egy kicsit mindkettő. Így hát nem csoda, hogy amikor nyaralni mennek a tengerhez, különös dolgok történnek…

Kiugrott a gombóc… – CD

A generációkon átívelő értékmegőrzés jegyében Tarján Veronika, a Veronaki zenekar énekesnője és frontembere énekli el nagymamája, Varga Katalin költeményeit. Az énekesnő férje, Mogyoró Kornél és barátjuk Fejér Simon által komponált dalok hamisíthatatlan zenei utazásra hívnak bennünket. A Móra Könyvkiadó a nagy sikerű első album zenei és irodalmi folytatását is a Móra Music brand alatt jelenteti meg.

NYERD MEG A HÁROM AJÁNDÉK EGYIKÉT!

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! A szerencse ezúttal a következőknek kedvezett:
Zimán Adrienn – Ablak-zsiráf: Közlekedés
Barczikai Albina – Kiugrott a gombóc! CD
Kicska Mónika – Holdas Hanna nyaralni megy

A nyerteseket emialben értesítjük!

Nincs más dolgod mint a következő kérdésre válaszolni:

Melyik könyvet várjátok a legjobban, amely az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg a Móránál?

Egy kis segítséget itt találtok! A válaszokat a jatek@minimatine.hu-ra várjuk június 6-a, délig. Utána sorsolunk!

Ajánljuk még táboros válogatásunk 1. és 2. részét is, illetve a legjobb júniusi fesztiválokat!


Ha szeretnétek értesülni a legjobb családi programokról, érdemes megnézni az oldalunkon és a Fb-on hétvégi ajánlóinkat, a legújabb válogatásokat és híreket. Új gyerekkönyvek, gasztro helyek, ingyenes programok, kirándulási ötletek, új játszóterek egy helyen, kipróbálva és válogatva.