Játékszabályzat

Játssz és nyerj a Minimatiné szülinapi játékán!

Pályázat:
Küld el gyereked 1. szülinapi fotóját, illetve a válaszolj a következő kérdésre: melyek voltak az elmúlt évben kedvenc bejegyzéseid a Minimatinén.
Lájkold a Minimatiné facebook oldalát (ha még nem tetted meg).

Határidők:
A fényképek beküldésének határideje: január 18., vasárnap éjfél
A szavazás kezdete: január 20., kedd
A szavazás vége: január 25., vasárnap
Eredményhirdetés: január 27., kedd

Beküldési cím:
jatek@minimatine.hu
Kérjük, hogy írd bele a levélbe gyereked nevét is.

Nyeremények:
A zsűri (szerkesztőség tagjai) által kiválasztott legjobb 1. szülinapos fénykép beküldője nyer egy általa kiválasztott színű és feliratú tanulóbiciklit és egy Nosiboo Colibri szipkát.
A második helyezett nyereménye a Két Egér könyvesbolt csomagja és egy Nosiboo Colibri szipka.
A harmadik helyezett 2 db 3 alkalmas bérletet kap a Szamóca Kiskertész-tanodába a Füvészkertbe, illetve egy Nosiboo Colibri szipkát.
A közönségdíjas nyereménye egy 10.000 Ft értékű Móra könyvcsomag, az általa választott könyvekből. Január 20. és 25. között lehet majd szavazni az oldalunkon.

Részvételi feltételek:
A szülinapi pályázaton bárki részt vehet, aki nagykorú, cselekvőképes személy, és elfogadja a pályázat feltételeit. Egy alkotó legfeljebb 3 képpel pályázhat. Kizárólag digitális képek küldhetők, a lehető legnagyobb felbontásban. Egy file maximum 6 MB méretű és JPEG vagy PNG formátumú legyen.
A képek beküldésével a játékos automatikusan elfogadja a játék szabályzatát.

Szerzői és felhasználói jogok:
A Minimatiné jogosult a fényképek nyilvánosságra hozatalára weboldalán, facebook-oldalán és a Pinterest oldalán. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a fényképet a Minimatiné megjelentesse, és a felhasználási jogot ingyenesen adja át Minimatinénak. A weboldalra a Minimatiné csak az általa jó minőségűnek ítélt fotókat tölti fel, szavazni ezekre lehet majd.
A személyes adatokat (név, e-mail cím) a Minimatiné kizárólag a játékkal kapcsolatos értesítésére használja fel.
A nyeremények pénzre át nem válthatók. A nyerteseket minden esetben e-mailen értesítjük. A nyereménytárgyakat a Minimatiné kézbesíti, vagy kézbesítteti a nyerteseknek. (Csak magyarországi címre tudjuk eljuttatni a nyereményt.)
A játékos a fénykép beküldésével szavatolja, hogy amennyiben a fényképen a játékoson kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával, valamint azok nem sértik mások személyiségi, illetve szerzői jogait. A játékos kijelenti, hogy a adatai megfelelnek a valóságnak.

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.