Ezeket a játékokat vidd magaddal nyaraláskor!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan itt a nyári szünet és nemcsak azt kell megtervezni, hogy mikor, hova és mennyi időre utazik el a család, hanem arra sem árt készülni, hogy útközben vagy a helyszínen, milyen játékokkal foglalhatjuk le a gyerekeket, ha nagyon tűz a nap és árnyékban kell maradni, esti tábortűznél jó lenne valami közös elfoglaltság vagy ha netalán esik az eső. És az is jó, ha ezek minél kevesebb helyet foglalnak. Íme néhány jó ötlet, sőt a játék ajánló végén még egy kupont is találtok, amellyel a Minimatiné olvasói kedvezményesen vásárolhatnak június végéig!

JÁTÉKOK ÚTKÖZBEN

Janod szett

Igazi jolly joker három az egyben játékszett Janodtól, amelyben egy párkereső piranha játékot, memória játékot és egy Jérce játékot is találtok, amellyel akár 4 ember is tud játszani egyszerre. Óvodás kortól ajánlott egészen a kisiskolásokig.

Csirkék

Kedves barátunktól kaptuk egy szülinapra és azóta mindig velünk tart kisebb utazásokhoz is a csirkés játék, ahol az nyer, aki először tud 3 kiscsirkét „kikelteni”, miközben kicselezzük a rókát. A stratégiai játék 6 éves kortól ajánlott.

Dobble

A Dobble kártyajáték gyors és nagyon egyszerű, a kör alakú kártyákon meg kell találni a megfelelő párokat, lehetőleg minél gyorsabban. Minden kártyán csak egy kép egyezik, ezért a játék nagyon jól fejleszti a megfigyelő képességet, és a reflexeket, és persze nagyon jó móka is.

Három kismalac

A már 3 éves kortól játszható játék lényege mint a mesében, be kell terelni a kismalacokat a házba, ha megérkezik a farkas.

4 évszak mágneses könyv

Gyerekkorunk egyik kedvence volt az öltöztetős játék, amelyet megújult formában és praktikusan szállítható dobozban újított meg a Janod. Változtassátok szabadon az évszakokat, ruhákat, háttereket, kreáljatok vidám variációkat. Másik kedvencünk ebből a játékcsaládból a játműves építő, amely szintén megunhatatlan.

A Világ Városai

A BrainBox egyedül és csoportosan is játszható. Praktikusan csomagolták, hogy az útravaló mellett is elférjen és utazás közben is lehessen játszani. Aki több kártyát tud szerezni adott idő alatt, megválaszolja a kérdéseket és kitalálja melyik városról van szó, megnyerte a játékot. 8 éves kortól ajánlott és többféle téma is kapható, például közlekedés, állatok és Magyarország.

JÁTÉKOK, HA MÁR ODAÉRTETEK

Sztorikocka

Igazi közös családi mesék szőhetők a Sztorikockával, melyhez kiegészítők is kaphatók, hogy még izgalmasabb legyen a játék.

Aranyásók

Az Aranyásók stratégiai játéka olyan sikeres, hogy már a 3. sorozata jelenik meg, melyben 2 törpnek kell eldöntenie, hogy közösen építenek úthálózatot vagy külön-külön. Céljuk, hogy különböző eszközökkel akadályozzák egymást. A játék időtartama kb. fél óra és akár egyedül is játszható.

CVlization Granna

Ebben a játékban évszázadokon keresztül utazhattok, közben természetesen észrevétlenül sok mindent meg is tanulhattok, és még a grafikát is nagyon szeretjük.

A párbaj

A játékosok ezúttal nyíltan egymás ellen játszanak, céljuk, hogy kiejtsék az ellenfél összes emberét. Az egymást váltó karakterekből ugyanis mindig kettő aktív csak egyszerre, akiket a kijátszott lapokkal irányíthatnak. Winchester és sör, börtön és indiánok a kétszemélyes játék szereplői, melyet a Bang!-ből már jól ismerhettek.

Csótány-leves

Ha szerettétek a Csótánysalátát, ezt is imádni fogjátok! Vagy olyan profi szakács, hogy a legnagyobb hajtás kellős közepén sem kevered össze a póréhagymát a pepperónival? Ne legyetek olyan biztosak benne!

KUPONAKCIÓ!

Vásárolj most 10% kedvezménnyel KreatívJáték.hu webshopjában!

A Minimatiné olvasói az alábbi kuponkóddal 10%-os kedvezményt kapnak a KreatívJáték.hu webshopjában 2017. június 7-étől június 30-áig! 

Ezt a kódot kell beírni a kedvezmény érvényesítéséhez: MINIMATINE10

FONTOS: a -10% kedvezmény a végösszegből kerül levonásra és csak a nem akciós termékekre vonatkozik!