Itt jártunk – WAMP – dec. 15.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kinga_plakatok_böngésző_Rofusz_Kinga

Ezüstvasárnap délutánján ismét ellátogattunk a WAMP-ra, hogy megnézzük, milyen ajándékokat találhatunk a fa alá.

A bejáratnál külön szobát alakítottak ki a kisebbeknek, ahol lehetett rajzolni, a játszószőnyegen pedig kedvenc wow-os játékainkat tologatták. Még jó, hogy ezúttal otthon maradtak a gyerekek, mert az biztos, hogy innen nem tudunk volna tovább menni.

issy

fercmuvek

Találtunk olcsóbb és drágább ajándéklehetőséget, pénztárcánkhoz mérten. A legolcsóbb ékszer 1500 Ft körül volt, a legdrágábbnak meg sem mertük nézni az árát. Vásárolhattunk egyedi képeslapokat, üdvözlő kártyákat, posztereket is 400 Ft-tól. Volt kint pár ruhatervező, akik az alkalmi ruháktól a bringás dzsekiken át a táskákig mindenfélét árultak több árkategóriában.

blind_chic
A csecsebecsék mellett volt egy pár spájzos kiállító is. Vehettünk teát, forró csokit, gabona kolbászkrémet, nyírfacukros nyalókát, feketeribizli kivonatot, mézet, kolbászt, kézműves csokikat.

rosehip_chocolate

Az enni/innivalók és a ruhák és kiegészítők mellett láttunk még lakáskiegészítőket/dekorációkat: lámpákat, kerámiákat, mécsestartókat.
Érdemes eljönni ide akkor is, ha apró, egyedi ajándékot vagy ha valami drágább, exkluzívabb ajándékot szeretnénk. A WAMP még aranyvasárnap is vár Benneteket 10 és 18 óra között a Millenárison. A belépő 500 Ft/fő, melyből 1000 Ft-ként 100 Ft beváltható a standoknál.

Képek forrása: WAMP, Rofusz Kinga, Blind Chic, Fércművek