Itt jártunk – MOM játszóház

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

mom_jatszohaz_MG_6456

Mivel igazán bánatos és latyakos idővel indult ez a hét, kipróbáltuk a MOM Játszóházat, melyet a Csörsz utcánál, a bevásárlóközpont második emeletén alakítottak ki. A 600 nm-es helyen sok izgalmas felfedeznivalót találtunk, sőt van természetes fény, sószoba, focipálya és igazán szülőbarát is 🙂

_MG_6468_

A gyerekek kedvence volt a két szintes labirintus rész, melynek az alsó részében járművekkel is közlekedhettek, a fenti részben pedig többek között felfújt buckákat, bokszzsákokat, két csúszdát találtok.

_MG_6473_

MOM Játszóház

A legnagyobb sikere a kis műanyag autóknak volt.

_MG_6433_

Körben egy pálya helyezkedik el, amin lehet közlekedni futóbringával, kismotorral, kiskocsival vagy akár lóháton is.

_MG_6488_

A legkisebbek elkülönített részen játszhatnak szüleikkel a puha, szivacsos baba részen, ahol többek között találtok kishintát, csúszdát, nagy építőkockákat, házikót, kukac alagutat és színes labdatengert.

_MG_6430_

Az ugrálóvár mindig nagy sláger.

MOM Játszóház

Éppen úgy, ahogy a trambulin is.

_MG_6509

Kevés helyen láttunk ilyet, pedig nagyon jó ötlet a 60 nm-es műfüves focipálya, ahol a nagyobbak is kitombolhatják magukat.
Ha pedig homokozni támadna kedvetek, akár télen is megtehetitek, mert a focipálya mellett elkülönítve sószobát is kialakítottak. A homokozóba finomra őrölt parajdi só került.

_MG_6507_

_MG_6503

A mászókás részen, még a 2,5 évest is bátran elengedtük, hiszen nagyon biztonságos az egész, hálókkal, puha felületekkel, dupla csúszdával a golyótengerbe, kanyargós csőcsúszdával, felfújt mászós részekkel, puha lépcsőkkel, trambulinnal.

_MG_6515

MOM Játszóház

Ha elfáradtatok, egy külön kisebb teremben le lehet ülni enni/inni, kreatívkodni vagy rajzolgatni. Itt találtok egy játékkonyhát, illetve szülinapokat is tarthattok. Többféle csomagból lehet választani.

MOM Játszóház

A játszóházban természetesen gyerekbarát mosdókat is találtok. Nagyon tetszett a kis autópálya, a focipálya és külön kiemelnénk a nagy tisztaságot, illetve hogy természetes fény is van. A bejáratnál büfét is kialakítottak, ahol a szülők is találnak maguknak kávét, illetve kényelmes kanapékat, ahol beszélgethetnek.

A játszóház Fb oldalát itt találjátok.

A játszóház 1 év alatti gyerekeknek ingyenes, illetve az első kísérőnek is. További árak itt.

Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10:00-20:00

Fotók: Minimatiné