Itt jártunk – Masska Eklektikus Élményvásár – dec. 1.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

masska

Masska vásárban jártunk az elmúlt hétvégén. Szeretnéd tudni, mi az? Olvasd tovább!

Egy zuglói kis utcában (Szatmár u. 13.) találtuk meg a rendezvényt. A hely kedves és otthonos volt már az első pillanatban, minta nem először jártunk volna itt. A házat a tulaj a nagypapától örökölte, és 1932 óta működik benne gombműhely a mai napig. Van egy kiállítás is, és egy nagy régi kád tele gombbal, rajta üveglap, ez az asztal a teraszon. Romkocsmás a hangulat a bútorok miatt, még kicsit befejezetlen, de éppen ez adja a báját. Az előtérben régi újságok és kalapok a falon, a szobában össze-vissza fotelek, a falon táblafesték. Imádnék itt bármilyen tanfolyamon vagy rendezvényen részt venni.

Remélem folytatódik a vásár, mert sajnos elég belterjes volt. Nem tudom, hogy megérte-e a büféseknek meg az árusoknak, mert rajtunk kívül nem nagyon volt közönség, de mentségére legyen mondva, hogy ez volt az első alkalom. Valahol el kell kezdeni.
A büfé kínálata házi sütemények, saját gyártású szaloncukor, melegszendvics. Látszik, hogy mind gondosan és szeretettel készült. A vásári portékák között voltak egyedi Barbie ruhák, kitűzők, hűtőmágnesek, karácsonyi üdvözlőkártyák, kis varrott állatkák, saját kiadású könyv gyerekeknek a pénzről, vízbehangoló poháralátétek, kisállat felszerelések, szóval a kínálat is elég eklektikus volt mint maga a hely. Az előadások úgyszintén: helyes melltartóválasztás, pénzügyi játszóház, önismereti és kreativitás fejlesztés, divatrajzos üdvözlőlapok, múzeumi séta, komfortzóna tágítás, a KEA segítőkutya bemutatója. Mi az utóbbira jutottunk be, de kisgyerekkel pont ideális volt. Lehetett simogatni és nem zavartunk senkit. A kutyák mellet még ott volt Lajos is, akit csak marketingmacska néven aposztrofálnak és saját facebook oldala is van. Mi remekül éreztük magunk, szívesen elmentem volna több előadásra, de remélem majd legközelebb sikerül.

masskavasar2013

Képek forrása: Masska, KarlaLina