Itt jártunk – Kölyök-öböl Játszóház

_MG_8306_

A Kölyök-öböl játszóház Közép-Európa legnagyobb fából készült fejlesztő játszóháza, ahol tudatosan figyeltek arra, hogy a játékok természetes anyagból készüljenek, segítve ezzel a környezettudatos nevelést. A természetes fény, a kilátás, a zöldövezet azt az érzést keltette bennünk, hogy egy szuper kalandparkban vagyunk, igazán üdítő és különleges színfoltja a budapesti játszóház kínálatnak. Mindenképp próbáljátok ki!

_MG_8311

A játszóház központi eleme a több részből álló fából készült mászókás rész, ahova több módon is feljuthattok.

_MG_8321

_MG_8326

_MG_8408

A mászókötélen feljutva a labrintusos részben mindenféle mozgó-egyensúly fejlesztő eszközön keresztül, majd egy óriás farönkön átmászva átjutunk a kúszást-mászást fejlesztő elemekhez.

_MG_8266_

Mindenhol hálók védik a gyerekeket, így még egy 2,5 éves is biztonságosan felmászhat, és mivel elég masszív az építmény, felnőttek is végigmehetnek rajta, és természetesen mi sem hagytuk ki. 🙂

_MG_8276

_MG_8287

_MG_8290

A lejutásra több lehetőség van a csőcsúszdától kezdve a labirintusos megoldásig, természetesen mindkettőt vagy százszor kipróbáltuk.

_MG_8300_

A lenti részben több mozgásfejlesztő eszközt találtok hintákat, egyensúlyozó padokat és egy mászófalat is, ahonnan egy puha szivacsra érkezhetnek, akik lepotyognak.

_MG_8415

A kisebbeknek elkülönített részben kialakítottak egy faházat csúszdával, illetve egy szuper puha anyagból összeépíthető házikót is.

_MG_8390

_MG_8376

A kávézó melletti teremben kedvencünk volt a golyópálya, de egészen a csúszó-mászó gyerekektől a nagyobbakig mindenki találhat magának olvasnivalót, társasjátékot, fából készült babaházat, versenypályát és még sok minden mást.

_MG_8379

_MG_8360

A kávézóban többféle jó minőségű gyümölcslevet, toast kenyeret (van padlizsános és pesztós is), egészséges nassolnivalókat, turmixokat is találtok a szokásos kávé, meleg étel, tea, édesség kínálat mellett. A kávéház rész közvetlen kapcsolatban van a kisszobával, így egy kis pihenés közben szemmel tarthatjátok a gyerekeket. Tavasztól a hátsó teraszon kis faház és trambulin is várja a családokat.
A szülinapokat is tarthatok, amelyről bővebben itt olvashattok. Többféle csomagból lehet választani. Illetve nyári táborokat is találtok náluk.
A nagyobb részben pedig nagyon kedves animátorok is segítenek. Gyermekmegőrzést is vállalnak, ugyan mi nem szeretjük rábízni a gyerekeinket idegenekre, de itt biztos szívesen hagynánk, mert az animátorok tényleg odafigyelnek és láthatóan szeretik a munkájukat. Törzsvendégeik elsősorban kismamák, akiknek nincs segítségük a mindennapokban, itt egy kicsit lazíthatnak, pl. olvashatnak vagy futhatnak egyet a Kopaszi-gáton.

_MG_8319_

A 2011-ben megnyílt játszóházat a tulajdonos, Mierniczky Laura maga tervezte, aki elsődleges szempontként a minőségi szórakoztatást tűzte ki céljául. Tudatosan választott kisebb és otthonosabb helyet, ahol nincsenek légvárak, zúgó, dübörgő, villódzó eszközök.

HASZNOS INFORMÁCIÓK:

Mint az összes többi játszóház esetében, a Kölyök-öböl Játszóházban is kötelező a zokni használata. A játszóházban csak a kávézóban vásárolt ételek-italokat lehet fogyasztani, ha visztek magatokkal, akkor jó időben kiülhettek a játszóház előtti padokra.
A mosdóban fellépőket és gyerek wc-ét is találtok.
Fb oldalukhoz itt csatlakozhattok.
Nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 10-19 óráig
Hol: Kopaszi-gát 9., a játszótér mellett
A játszóház a kísérők számára ingyenes, belépőt a már járni tudó gyerekeknek kell fizetni. Belépő árak itt.
Ingyenes Wifi is van.

JÁTÉK

kolyokobol_kopaszi-gat_MG_8343

Köszönjük, hogy ennyien részt vettetek a játékban! Ezúttal Pápai Ibolyának kedvezett a szerencse, aki 2 gyermek részére szóló 2 órás belépőt nyert a Kölyök-öbölbe! Gratulálunk, felvesszük veled a kapcsolatot!

Játsszatok és nyerjetek 2 gyermek részére szóló 2 órás belépőt a Kölyök-öböl Játszóházba (a kísérőknek ingyenes)! Nincs más dolgotok, mint a következő kérdésre válaszolni:

Miből készültek a mászókák a játszóházban?

A válaszokat a jatek@minimatine.hu-ra várjuk 2016. április 3-a, vasárnap éjfélig, másnap sorsolunk!

Látogassatok el a minimatine.hu-ra vagy közösségi oldalunkra! Hírlevélre feliratkozás itt!

Vélemény, hozzászólás?

Kötelező mezők *.