Itt jártunk – Családi vasárnapok az Akváriumban

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

apacuka_02

Ősszel is folytatódnak a már hagyományosnak mondható családi vasárnapok az Akvárium Klubban. Ezúttal bekapcsolódott a Shopline is, akik játékokkal, színezővel, kismotorokkal várják a legkisebbeket 10 órától, majd 11 órától fellépnek hazánk kedvelt gyerekzenekarai. A koncert után is jut még idő a játékra, sőt a 700 Ft-os belépőjegyet le is fogyaszthatjátok a bisztróban. És hogy kik lépnek fel majd novemberben, az is kiderül.

apacuka

apacuka_03

20141026_105105

Szeretjük az Akvárium Klub hangulatát vasárnap délelőttönként is (sötétben már régen nem láttuk :-), mert letisztult, világos, és melyik gyerek nem szereti a vízbe pottyant leveleket alulról nézegetni. Ezúttal az Apacuka koncertjére látogattunk el október 26-án, akik bemutatták legújabb, Hangfalatok című albumukat. Legközelebbi koncertjeiket itt találjátok, közösségi oldalukhoz pedig itt csatlakozhattok.
Óriási sor fogadott minket a bejáratnál, kb. fél órát várakoztunk, amit betudtuk a hosszú hétvégének, a sok eső utáni napsütéses időnek, amikor végre mindenki kimozdult otthonról, és természetesen a zenekarnak, akik igencsak nagy rajongótáborral rendelkezik. A koncertet viszont nem kezdték el addig, míg mindenki be nem jutott.

20141026_110754

20141026_110635

Már 10 órától már lehet rajzolgatni, óriás Zinka és Simafül játékkal múlatni az időt, de láttunk kismotorokat is. A könyvek hiányoztak, főleg, hogy Shopline feliratú pólóban szaladgáltak az animátorok, de meseolvasás azért szerepel a programban. Ikeás szőnyegek és gyerekbútorokkal rendezték be az előteret kissé elválasztva a bisztró résztől. A koncertek a KisHall nevű teremben zajlanak, ahova 700 ember is elfér, de most szükség is volt erre.

20141026_110915

Velük találkozhattok novemberben:

November 2-án az Alma együttes lép a színpadra. A nagyobb teremben tartják a koncertet, felkészülve a sok-sok Alma rajongóra. A belépő ezúttal 1500 Ft lesz!

November 9-én Puff Ancsi kalandjai avagy Bio-Mese koncert lesz Gubás Gabival.

November 16-án Kovácsovics Fruzsinát hallgathatjátok meg, aki a 2007-es Csillag születik döntőse volt, két sikeres, felnőtteknek szóló album után 2012 nyarán jelentette meg első gyereklemezét, Elfeledett mézescsók címmel. Az albumot a zenei szakma az Év Gyermek Albumának választotta és 2013 júniusában Fonogram-díjjal jutalmazta.

November 23-án nagy kedvencünk a Rutkai Bori Banda is koncertezik majd.

November 30-án a Hahó Együttest hallhatjátok. Kardos-Horváth János 2010-ben azzal a gondolattal hozta létre a zenekart, hogy néhány zenészként dolgozó, fiatal gyakorló apukával, hogy a gyerekekkel együtt tudjanak örülni a közös muzsikálásnak.

A belépő 700 Ft (kivéve Alma koncert), 3 éves kor alatt ingyenes és lefogyasztható az Aqua Bisztróban, ahol kétféle gyerekmenüvel is készülnek vasárnaponként. Az ebédet ezúttal kihagytuk, de jóízűen bundáskenyeret falatozó apukákkal és gyerekekkel is találkoztunk. Az étlapot itt találjátok.

Fotók: Apacuka, Minimatiné