Itt a Minimatiné hírlevele!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

nyeremeny_MG_4512_

Köszönjük, hogy egyre többen velünk tartotok hétről hétre. Akik eddig feliratkoztak vagy augusztus 31-éig feliratkoznak hírlevelünkre, azok között most 5 db „fesztiváltúlélő csomagot” sorsolunk ki (csomag tartalma: 1 kulacs+ 1 zsebmazsola). És hogy miért lesz érdemes velünk tartanotok az elkövetkezendő hetekben, az is kiderül 😉

Sorsolás szeptember 1-jén! A nyerteseket e-mailben értesítjük, majd postázzuk a nyereményt!

Miért érdemes velünk tartani?
Augusztusban a legjobb fesztiválok mellett jövünk további kipróbált programokkal és válogatással is a szünidő utolsó napjaira. Dolgozunk több szuper játszóteres beszámolón. Interjút készítettünk egyik kedvenc írónkkal többek között legújabb könyvéről, amelyet már nagyon vártunk. Természetesen a hétvégi ajánlók sem maradnak el, a 20-ai hétvége programjait pedig már kedd este megkapják, akik feliratkoztak, továbbá ősszel is rengeteg jó dologgal érkezünk 🙂 Tartsatok velünk!

FONTOS! A gmailesek továbbra is a promóciók között találják meg a levelet, melyet hetente egyszer küldünk majd a hétvégi programokkal és újdonságokkal.