Ismét gőzmozdonnyal érkezik a Mikulás!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

telapo-expressz

Az m2 Télapó Expressz idén is kipöfög a Nyugati pályaudvarról! December 2. és 4. között ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhattok a Vasúttörténeti Parkba. Közben manókkal is találkozhattok, az ünnepségen pedig az Eszter-lánc Mesezenekarral együtt várhatjátok a Mikulást. Játsszatok velünk november 6-áig és nyerjetek belépőket!

eszter-lanc_mesezenekar

A délelőtti és délutáni előadások után a Mikulás feldíszített gőzmozdonnyal érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomag kiosztása után lehetőség lesz ingyenes fotót készíteni vele és manóival. Emellett az Orient-csarnokban számos izgalmas gyerekprogram és további adventi meglepetések várnak rátok.

Télapó a Parkban

Mikulás vonatok indulnak a Nyugatiból december 2-án pénteken 14 órától, december 3-án, szombaton 9:30-tól és 14 órától, valamint december 4-én, vasárnap 9:30-tól és 14 órától. A program kb. 3,5 órás. A jegy ára: 3500 Ft/fő. (A gyermek és a felnőtt jegy ára egységes, 0-99 éves korig értendő.)

A legkisebbeket számos adventi meglepetés várja, többek között olyan izgalmas programok, mint a Maci-Pecó, vagyis a Tévé Maci szobája vagy a Hetedhét gyerekhíradó, ahol kipróbálhatják magukat a kis műsorvezetők!

Az m2 Télapó Expressz programra egyedi jegyek kerülnek árusításra, ezért a Vasúttörténeti Park általános belépőjegy árai, éves belépői, nyugdíjas és vasutas kedvezményei erre a rendezvényre nem érvényesek, nem vehetők igénybe! Jegyek elővételben, korlátozott számban válthatók a webshopban ide kattintva! Készpénzes fizetéssel is megvásárolhatók a Vasúttörténeti Park főpénztárában október 30-ig nyitvatartási időben, keddtől vasárnapig 10 és 17 óra között.

Figyelem! December 2-án, péntek 14 órára meghirdetett M2 Télapó Expressz vonatindulás – a szervezőkön kívül álló okok miatt- vasúttechnikai szervezési okokból kifolyólag 15 órakor indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. A vonat visszaindulási időpontja is változik ennek megfelelően, így 17 óráról 18 órára tolódik át a visszaút időpontja. A fellépő zenekar a Zabszalma Együttes lesz. Az M2 Télapó Expressz többi előadását/rendezvény napját ez a probléma nem érinti, így azoknál minden az eredeti felállásban halad tovább.

JÁTÉK

telapo_express_vasuttorteneti_park

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A szerencse ezúttal Szlávik Dénesnek kedvezett, akivel e-mailben felvesszük a kapcsolatot. Gratulálunk!
A helyes válasz a Vasúttörténeti Park volt.

Hova fut be a Nyugati pályaudvarról induló Télapó Expressz december első hétvégéjén?
1.) Aquincum
2.) Vasúttörténeti Park
3.) Kelenföld

Ha nem szeretnétek lemaradni a legjobb programokról és válogatásokról, érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt, és csatlakozni Fb oldalunkhoz. Tartsatok velünk! 🙂