Ismerd meg Mélyfalva lakóit, a windsori kastély alatt élő vakondokat! – megérkezett a Boomerangra Alagi

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

A Boomerang új, európai gyártású animációs sorozatának főszereplője, Alagi úrfi egy derűlátó, ifjú vakond, aki kalandra indul a királyi udvar alatt ásott alagútjaiban. A csatorna már bemutatta az Alagi úrfi, a királynő vendége című különkiadást, most azonban a főhős saját sorozattal jelentkezik, amelyből első körben 13 epizódot láthatnak a nézők. Szponzorált tartalom.

A történet szerint egy ezer éve alvó mágikus könyv rejtőzik mélyen a windsori kastély alatt. A vakond mágia misztikus könyve csak arra vár, hogy eljöjjön a kiválasztott, aki békét teremt az emberek és vakondok között. A föld alatti állatok félnek az emberektől, így ritkán merészkednek a felszínre, ám egy nap a könyv életre kel. A kastélyban a királynő karácsonyi estélyt készül adni, miközben a vakondok saját ceremóniára készülnek. A világ minden tájáról idesereglenek a bölcs vakondok, hogy kiválasszák a könyv őrzőjét. Alagi ezalatt saját kalandra indul, hogy egy királyi rózsával elnyerhesse Mona Liza szívét. Ezzel viszont nemcsak a saját életét változtatja meg, hanem a vakondok jövőjét is.

A mágikus könyv, becenevén Kódi őrzője vicces, izgalmas, vakondisztikus kalandokba keveredik, és közben tiszta szívvel igyekszik segíteni a mindig nyüzsgő Mélyfalva lakóinak. Alagi talán nem a legbátrabb vagy a legokosabb, ám hatalmas szíve és barátságos természete révén kiemelkedik.

Alagi hű társai Sajti, a kis rajongója; Pötyi, a merész kalandor; Zűrműr, a különc feltaláló; az érzékeny és megfontolt Mona Liza; valamint a bölcs öreg, Vakond apó, aki mindig többet tud, mint amennyit elárul. Nincs kihívás, amit Alagi ne idétlenkedne el, ám végül minden problémán sikerül felülkerekednie.

Alagi december 13-ától mindennap 15:00-kor, ismétlés mindennap 9:00-kor a Boomerangon!

JÁTÉK

Köszönjük, hogy ennyien velünk játszottatok! A megfejtés: a mágikus könyv beceneve Kódi. A szerencse ezúttal Széll Katalinnak kedvezett, akinek írtunk emailt is. Gratulálunk!

Játsszatok velünk december 19-e, vasárnap éjfélig és nyerjetek Boomerang ajándékcsomagot! A következő kérdésre várjuk a választ a jatek@minimatine.hu-ra:

Mi a beceneve a mágikus könyvnek, ami békét termet majd az emberek és vakondok között?

Segítséget itt találtok. Általános játékszabályzat itt.