Ingyenesen elérhetővé vált Magyarország legnagyobb digitális Mesetára

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyári szünet idejére több mint 400 interaktív mesekönyvet tesz ingyenesen elérhetővé a családoknak tanuláshoz és szórakozáshoz az interaktív hangoskönyvekkel foglalkozó BOOKR Kids és a Samsung. A regisztrációt követően 2022. augusztus 31-ig Android és iOS készülékekről egyaránt elérhetővé válik a hazai mesebirodalom legjava.

A BOOKR Kids és a Samsung Magyarország együttműködésének különlegessége, hogy a nyári szünetre tekintettel augusztus 31-ig a Mesetárat bármilyen Android vagy iOS készülékről ingyenesen használhatják az érdeklődők. A Samsung Galaxy mobiltelefonok és tabletek esetében pedig további 9 hónappal bővül az elérés ideje, így egy teljes évig ingyenesen férnek hozzá a felhasználók a Members applikációból letölthető kuponnal. A hozzáféréshez szükséges igénylést egészen 2022. június 30. éjfélig lehet leadni a https://bookrmesetar.hu/samsung-summer/ weboldalon, és kezdődhet is a mesemaraton!

A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsótagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, a nyári szünet kötelező olvasmányait a Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók. 

A BOOKR ezen kívül egy hatalmas meglepetéssel is készül a magyar családoknak: július első heteiben a Mesetár teljesen megújul felhasználói élmény és technológiai szintjén is. Sokkal gördülékenyebb, frissebb és intenzívebb élményre számíthatnak a lelkes olvasók már számítógépen és laptopon is. A nyári akcióban résztvevők természetesen az új verziót is ingyenesen érhetik majd el egészen augusztus 31-ig.

Az együttműködés részleteiről és a Mesetár elérhetőségéről további információ és részvételi feltételek a https://bookrmesetar.hu/samsung-summer/  és https://www.samsung.com/hu/article/samsung-bookr-kozos-promocio-tc/ oldalakon érhetőek el.  

Részvételi szabályzat: https://www.samsung.com/hu/article/samsung-bookr-mesetar-promocio-tc/