Nyár a szabadban! – ingyenes, szabadtéri programsorozat a Magyar Zene Házában

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy kedvencünk ez az ingyenes programsorozat a Magyar Zene Háza szabadtéri színpadán (ha esik, akkor a helyszín fedett és a nap sem tűz oda). Íme a program kínálat 2023 nyarára.

Izgalmasabbnál izgalmasabb koncertekkel, előadásokkal, foglalkozásokkal várják szabadtéri színpadon az egész családot, júliusi és augusztusi szombatokon 10:30-tól! Nemcsak a legkülönbözőbb zenei műfajoknak szentelnek figyelmet – így a jazztől a magyar és afrikai népzenén keresztül a klasszikus zenéig – hanem olyan nagyszerű előadóknak is, akik kevésbé ismertek a nagyközönség előtt.

Mindezt a legkülönbözőbb formákban, hiszen lesz természetesen koncert (Manó Swing), sőt lemezbemutató is (Cirkusz-KA), de színházi előadás (Danny Bain), hangszerkészítő foglalkozás (Kovács Gábor), zenés bábjáték (Keresztes Nagy Árpád) és interaktív mesés zenejáték is (Joós Tamás). Úgyhogy érdemes kilátogatni a Ligetbe hétről hétre.

Részletes program:

Minden program ingyenes!

Forrás: Magyar Zene Háza