Ingyenes, segítő meseprogramok Boldizsár Ildikóval

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Kapaszkodjunk össze a meséken keresztül!” – írta közösségi oldalán Boldizsár Ildikó, aki több ingyenes programmal is segíteni kíván a szülőknek, érdeklődőknek az online térben.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a jelentkezés lezárult (technikailag nem tudnak többen részt venni a zoomos eseményeken), de Boldizsár Ildikó újabb előadásokat tervez, hogy minél többekhez eljussanak a mesék, érdemes követni közösségi oldalát! 

SZÜLŐK MESEISKOLÁJA

Beszélgetős-mesés estjén, február 18-án, csütörtökön este arról beszélgethettek, hogyan segíthetünk gyermekeinknek és önmagunknak az egyre nehezebbé váló mindennapokban akár a mesék segítségével is. Boldizsár Ildikó szívesen válaszolt a felmerülő kérdésekre, de érint majd például olyan témákat is, hogy mit jelent a „családi mesélés”; hogyan válasszunk mesekönyvet; mi a hasonlóság és különbség a népmesék, valamint a klasszikus és kortárs mesék között; mit üzennek a gyerekek a kedvenc meséiken keresztül és hogyan fejtsük meg ezeket az üzeneteket. Az esemény ingyenes, és zoom alkalmazáson keresztül zajlik majd, a linket e-mailen küldi el a jelentkezőknek. Jelentkezés: info@meseterapia.hu

MESEKALAUZ SZEMINÁRIUM

Egy este, amelyen egy mesén keresztül oszthatjátok meg egymással gondjaitokat, félelmeiteket, reményeiteket és örömeiteket.
Azt szeretném, ha egy bögre teával vagy egy pohár borral leülnél kedden este a zoom alkalmazás elé, és belépnénk együtt egy mesébe. A mesét én hozom, a meséhez kapcsolódó érzéseket, gondolatokat Ti!” – Boldizsár Ildikó
A február 23-ai esemény ingyenes, de jelentkezéshez között, a linket e-mailen küldi el. Jelentkezés: info@meseterapia.hu

Boldizsár Ildikó könyveit itt is ajánlottuk.

Forrás: Boldizsár Ildikó Fb oldala

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.