Gyerek Sziget, vagyis 4 hétvégén át tartó ingyenes programkavalkád a Hajógyárin!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hagyományokhoz híven idén is Gyerek Szigetté változik az óbudai Hajógyári-sziget, ahol júniusban négy hétvégén át rengeteg programmal várnak benneteket, ráadásul ingyenesen. Íme kedvenceink, amelyeket a hétvégi ajánlóban is megtaláltok majd, de emellett több hasznos tudnivalót is megosztunk veletek!

Íme 8 kedvencünk a programok közül:

Kabóca Bábszínház: Zöld Marci – június 4., vasárnap 11:00

Bolba Éva és a Jazzterlánc – június 10., szombat 16:30

Varró Dani: Akinek a kedve dalos – június 11., vasárnap 11:00

Hangszersimogató – június 11., vasárnap 16:30

Veronaki: Gőgös Gúnár Gedeon – június 18., vasárnap 16:30

Hahó Együttes: Földlakó koncert – június 24., szombat 11:00

Gryllus Vilmos – június 25., vasárnap 11:00

Rutkai Bori Banda – június 25., vasárnap 16:30

Emellett rengeteg alkotós programmal, újrahasznosító foglakozással, növényültetéssel és természetismereti játékokkal, KRESZ és sport parkkal, valamint artista és bohóc programokkal várnak benneteket különböző intézmények és civil szervezetek.

További programok a Nagyszínpadon itt.
A részletes programot itt érhetitek el korosztály és téma szerinti keresővel.
térképet a pontos helyszínekkel innen tölthetitek le.

Néhány hasznos infó:
A tavalyihoz hasonlóan a bejáratnál kérhettek matricát, amelyre rá lehet írni a gyerekek nevét és telefonszámot, ha elkavarodnának a tömegben. Érdemes bringával vagy tömegközlekedéssel (akár hajóval is) érkezni, mert a parkolás nehézkes a helyszínen.
A rendezvényen található különböző játékok használata is ingyenes, kivéve a vidámparkot, a póni-lovagoltatást, pólófestést, homokkép-készítést.
A rendezvényt rossz idő esetén is megtartják, érdemes az időjárásnak megfelelően készülni (esernyő, esőkabát, naptej, víz). Külön pelenkázót is találtok a helyszínen.

Régebbi fényképes beszámolónkat itt olvashatjátok.

Hamarosan érkeznek a legjobb júniusi fesztiválok, a legújabb játszóterek, hétvégi ajánló és új kirándulós válogatásunk. Érdemes lesz velünk tartani a nyári szünetben is! 😉
Addig figyelmetekbe ajánljuk legújabb
játszóteres beszámolónkat, tanösvényes válogatásunkat és közeli kirándulós ötleteinket is!


Ha szeretnétek értesülni a legjobb családi programokról, érdemes megnézni az oldalunkon és a Fb-on hétvégi ajánlóinkat, a legújabb válogatásokat és híreket. Új gyerekkönyvek, gasztro helyek, ingyenes programok, kirándulási ötletek, új játszóterek egy helyen, kipróbálva és válogatva.