Március 16-ától bezárnak az iskolák! – Ingyenesen elérhetők online a Mozaik tankönyvei!

„Arra az időszakra, amíg az egészségügyi veszélyhelyzet miatt diákok nagy számban kényszerülnek otthon maradni, a Mozaik Kiadó az otthoni tanulás megkönnyítésére minden közismereti tankönyvét digitális formában, online ingyenesen elérhetővé teszi” – írja közösségi oldalán a tankönyvkiadó.

Március 16-ától bezárnak az iskolák és digitális tanulási rend lép életbe. Az iskolába csak az igazgatók és azok a tanárok mehetnek be, akiknek nem állnak rendelkezésére a megfelelő eszközök. Sajnos úgy néz ki ez a helyzet hónapokig fennáll majd, de így például megvan az esélye, hogy mindenki, az érettségizők is be tudják fejezni ezt a tanévet.

A mozaikos könyvek a mozaweb.hu honlapon érhetők el a korábban regisztrált vagy újonnan regisztráló tanulók és tanáraik számára. A regisztráció ingyenes.

A könyvek itt érhetők el. A kiadványok a könyvborítók melletti „demó” gombbal nyithatók meg a regisztráció után.

Március 14-én az Oktatási Hivatal ajánlást adott ki a tantermen kívüli oktatással kapcsolatban, ahol még számos adatbázist találtok, amely segíti az otthoni tanulást!
Itt értitek el az ajánlott oldalak, adatbázisok, gyűjtemények, ingyenes tankönyvek listáját!

Ameddig a jelenlegi helyzet fennáll, a Minimatinén inkább otthoni programokat, tanulás ötleteket, könyv- és játékajánlókat fogunk készíteni számotokra, és reméljük, hogy a hamarosan visszatérhetnek a megszokott hétvégi ajánlók is!
Íme néhány jó program a hétvégére: közös rajzolás, színházi közvetítés, könyvbemutató, múzeumi könyv és még sok minden más!

A legfrissebb információkért látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!

Hozzászólás letiltva.