Március 8-ától újra ingyenesen elérhetők online a Mozaik tankönyvei!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra itt a digitális munkarend, újra ingyenesek a Mozaik Kiadó digitális anyagai! Az otthoni tanulás megkönnyítésére a mai naptól a Mozaik közismereti tankönyveit digitális formában ismét ingyenesen elérhetővé teszik a tavaszi szünet végéig.

2021. március 10-én pedig megnyitják az online tanítást-tanulást segítő digitális tananyagaikat (3D animációk, videók, e-leckék stb.), játékokat, gyakorlóeszközeiket is a mozaweb.hu oldalon. A könyvek és a digitális anyagok a korábban regisztrált vagy újonnan regisztráló magyarországi tanulók és tanáraik számára érhetők el. A regisztráció ingyenes.

A könyvek itt érhetők el.

Ha a tanulás után szívesen kikapcsolódnátok, akkor a legjobb programokat keressétek Hétvége és Online rovatunkban, illetve érdemes megnézni Kirándulás rovatunk ajánlatait is.

A legfrissebb információkért, a legjobb programokért látogassatok el a Minimatinéra, csatlakozzatok közösségi oldalunkhoz vagy iratkozzatok fel heti hírlevelünkre!