Ingyenes gyerekelőadások a Margitszigeten – 2 helyszínen rengeteg jó program vár rátok

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs olyan év, hogy ne látogatnánk el a Margitszigeti Szabadtéri Színpad vagy a Szent Margit kolostor-romok szomszédságába, ahol ezen a nyáron is, szombaton és vasárnap remek gyerekelőadások várnak rátok!

Nem kell a nyári szünetig várni, hogy a Margitsziget hűs fái alatt remek előadásokon szórakozzanak a gyerekek és felnőttek, hiszen 2022-ben már május 21-én nyitják meg az idei programsorozatot.

A hagyományokhoz hűen szombatonként a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mellett (Interaktív Meseszínpad), vasárnaponként pedig a Szent Margit-kolostor romjainál (Reneszánsz délelőttök) lesznek koncertek, bábelőadások, színházi programok.

Az Interaktív meseszínpadon (a Szabadtéri Színpadnál) fellép többek között a Klárisok Zenekar: TÍZ, TÍZ, TISZTA VÍZ, a Majorka Bábszínház, Fabók Mancsi Bábszínháza, az Aranyszamár Színház, a Ziránó Színház, a Magyar Népmese Színház, a Szekér Színház és Nizsai Dani Bábszínháza.
Előadások minden szombaton 10:30-tól!
Részletes program itt.

A Reneszánsz délelőttök (Szent Margit kolostor-romok) programsorozat keretében fellé Danny Bain, az Aranygyapjú Társulat, Barna Zsombor, az Aranyalma Páros, az Illaberek Színház, az Aranygyapjú Társulat és még sokan mások.
Előadások minden vasárnap 10:30-tól.
Részletes program itt.

Minden program ingyenes!

Indulás előtt mindenképp nézzétek meg a hivatalos oldalt, nem marad-e el vagy változik az előadások időpontja időjárás, egyebek miatt.

Forrás: https://margitszigetiszinhaz.hu

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!