5 jó családi program október 23-án, amiért fizetni sem kell!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez az ajánló 2019-es, 2022-es programokat itt találtok! Íme néhány jó családi program október 23-án, amely ingyenesen látogatható. És már tényleg csak egy karnyújtásnyira van az őszi szünet, amelyre rengeteg jó programmal készülünk (hamarosan elérhető részletes ajánlónk)!

Ez az ajánló 2019-es, 2022-es programokat itt találtok!

Családi programok – Kossuth tér, október 23., szerdán 10:00-18:00 (ingyenes)

A központi családi program október 23-án 10 és 18 óra között a Kossuth téren gyerekfoglalkoztatóval, nosztalgiavillamosok kiállításával, Csepel teherautókkal, rikkancsokkal, mászófalakkal, kávéházzal és forradalmi étkekkel vár benneteket. A Szent Koronát is meg lehet majd nézni ezen a napon 10 és 18 óra között az Országházban, de sorban állásra számítsatok. Ingyenes!

1956 falun – Skanzen, október 23., szerdán 9:00-17:00 (ingyenes)

Sokat tudunk az 1956-os forradalom budapesti történéseiről, de vajon ismerjük-e a vidéken lezajlott eseményeket? A családi program október 23-án, a nemzeti ünnepen a forradalom körüli időszak falusi mindennapjait és a tragikus események néhány vidéki epizódját elevenítik meg. Emellett szó lesz a takarékos konyháról, vetítenek diafilmeket, lesznek vezetett séták is. Ingyenes!

Vasúttörténeti Park ingyenes!

Október 23-án ingyenes a belépés a Vasúttörténeti Parkba. Az interaktív programokért, mint a kerti vasút ezen a napon is fizetni kell. Ebben az évben már csak október 27-éig tart nyitva a park.

RepTár – Szolnok

Október 23-án a RepTárba is ingyenes a belépés. Itt írtunk róluk bővebben.

További ingyenes múzeumok!

Ne felejtsétek, hogy ezen a napon ingyenes a belépés a legtöbb múzeum állandó kiállítására. Arra, hogy hova érdemes gyerekekkel elmenni, itt gyűjtöttük össze. Ajánljuk figyelmetekbe a Magyar Nemzeti Múzeumot is, amelynek kertjében nemrég nyílt meg a Muzi játszótér lóvasúttal, golyópályával.

+ néhány nem ingyenes, de jó ötlet

Fővárosi Állatkert

állatkert őszi szünet

Már október 23-ától a gyerekeket 200 Ft-os belépővel és számos programmal várja egészen az őszi szünet végéig a Fővárosi Állat- és Növénykert. Részletek itt.

Kisvasutak

Az őszi erdő színeivel és vonatozással vár benneteket hazánk több kisvasútja is ezen az ünnepnapon (pl. a királyréti vasút, a gemenci és lillafüredi vasút). Itt találjátok a mi kedvenceinket, de ezek közül néhány csak hétvégeként közlekedik.

Tarzan Park

Hamarosan a Tarzan Park is bezár, de október 23-án 10 és 17 óra között várnak benneteket. Belépő: gyerek 2000 Ft, felnőtt 1000 Ft. Zárás előtt 2 órával 50% kedvezmény jár a belépőjegyekből.

Ez az ajánló 2019-es, 2021-es programokat itt találtok!

További kirándulás ötletekért nézzétek meg legjobb válogatásainkat itt! Az őszi szünetre itt találjátok a legjobb programokat! 


Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, aktualitásokat hetente egyszer hírlevélben is megkapni,
itt tudtok feliratkozni!