Ingyenes állatkerti napok és gyermekvasutazás februárban!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben a hónapban kedvezményes napokat tartanak az Állatkertben Asha születésnapjához és Valentin-naphoz kapcsolódva, illetve egész hónapban ingyenes a gyerekeknek a budapesti kisvasutazás is.

Ölelkezés és szülinap az Állatkertben!

Asha születésnapja, valamint a Valentin napra meghirdetett „Ölelés Napja” alkalmából szeretettel és dupla belépőjegy akcióval készülnek az Állatkertben. Akik 2018. február 14-18. között megölelik egymást a bejáratnál, ketten egy belépőjeggyel jöhetnek be! (Az ajánlat kizárólag a teljes árú diák, felnőtt és nyugdíjas belépőkre vonatkozik. Két eltérő korú tagból álló pár esetén a magasabb árkategóriájú jegyet kell megváltani.)
Ráadásul, Asha 5. születésnapja alkalmából a 14 év alatti gyermekek részére csak 100 Ft a belépőjegy 2018. február 14-18. között!

Építsetek Lego vonatot és utazzatok ingyen a Gyermekvasúton!

Február 28-áig nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak a gyerekeknek, akik saját építésű LEGO® vonatot mutatnak be a jegyváltáskor. A jegyvásárláskor a játék jármű bemutatására részvételi jegyet adnak ki az utazáshoz. Február 24-én és 25-én menetrend szerint közlekedik a Gyermekvasút életnagyságú LEGO® mozdonya a vonal felső szakaszán, Széchenyihegy és Jánoshegy állomás között. Ugyanezen a hétvégén Széchenyihegy állomás várótermében egy LEGO® város várja a látogatókat működő közúti és vasúti járművekkel.

További hétvégi programokat itt találtok!
Nézzétek meg kedvezményes játszóházi napok válogatásunkat, illetve a budapesti múzeumok ingyenes családi napjait is!

Ha szeretnétek értesülni a legjobb családi programokról és válogatásainkról, új helyekről és ingyenes eseményekről, érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt, és csatlakozni Fb oldalunkhoz.