Mától ismét ingyenes a vonatozás Kajlával!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kajla–utlevel–ingyenes-vonatjegy–hajójegy

Július 1-jétől augusztus 31-éig a Kajla útlevéllel rendelkező alsó tagozatos iskolások ingyenesen utazhatnak a vonatokon, egyes hajókon. A jegyeket előre meg kell váltani a jegypénztárakban vagy online! 

INGYENES VONATOZÁS

2020. július 1. és augusztus 31. között minden gyerek, aki a vonaton bemutatja Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát (diákigazolvány vagy személyi igazolvány), ingyenes Kajla jeggyel utazhat a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi járatain. A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. járatain a gyermekkel együtt utazó egy vagy két kísérő 33%-os kedvezményben részesül, amennyiben más kedvezménnyel nem rendelkezik.

A feláras vonatokra a gyorsvonati pótjegyet, a pót- és helyjegyet, a helyjegyet, vagy a pótjegyet a Kajla kampány keretében díjmentesen utazó gyermek részére is meg kell vásárolni.

Az ingyenes utazáshoz a gyermek díjmentes Kajla jegyét előre meg kell váltani a vasúti személypénztárakban, a Vonatinfó applikációból, a MÁV-START Zrt. jegykiadó automatáiból, vagy internetes jegyértékesítési rendszerén keresztül. Majd a vonaton be kell mutatni a Kajla útlevéllel és diákigazolvánnyal együtt!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

  • 2020. július 1. és augusztus 31. között díjmenetesen hajózhatnak a Kajla útleves gyerekek a BAHART Zrt. települési hajójáratain.
  • 2020. július 1. és augusztus 31. között díjmentesen utazhattok a MAHART PassNave egyes hajójáratain, például a Nagymaros-Visegrád-Dömsöd-Zebegény járaton, amelyről itt írtunk bővebben (felnőtteknek is csak 500 Ft/nap a jegy ára.
  • 2020. július 1. és augusztus 30. között az ingyenes Kajla képeslapokat a Magyar Posta díjmenetesen kézbesíti. Képeslapot a pecsét mellé a Kajla pecsételő pontokon kaphattok.
  • Több pecsételőponton számos kedvezménnyel készülnek a belépőjegy árából vagy szörpöt, egyéb apró ajándékot kínálnak. Itt éritek el a partnerek listáját!
  • Bármerre indultok az országban, érdemes előtte a pecsételőpontokat megnézni!

JÁTÉK

Idei újdonság egy játék, amely 2020. július 15-éig tart. Felépíthetitek Magyarország több nevezetességét is a letölthető makettek segítségével, majd a fotót feltöltve még nyerhettek is. Részletek itt.

Nézzétek meg hétvégi programajánlónkat is, melyet minden csütörtökön frissítünk!

Ha szeretnétek a legjobb programokat és új ajánlóinkat, válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni.