Megjelent az Igazi karácsony – mese és zene az ünnepekre

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Boldizsár Ildikó szívmelengető meséjével, Farkasházi Réka és a Tintanyúl albumával és Szimonidész Hajnalka illusztrációval jelent meg az idei karácsony egyik legszebb kiadványa a Kolibri Kiadónál. Ajánljuk kicsiknek és nagyobbaknak, és mindazoknak, akik a nagy rohanásban nem szeretnék elfelejteni az ünnep lényegét.

Boldizsár Ildikó meseterapeuta Gyöngyszemű lány című meséje köré karácsonyi mesevilágot zenésített meg Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar. Az énekesnő még a nyáron hívta fel Boldizsár Ildikót, hogy segítsen megfejteni az igazi karácsony titkát, amit már a fiók mélye rejtett egy mese formájában. Ebből születtek meg a dalok és a CD-én található hangjáték is. 5 régi és 5 újabb karácsonyi dal került fel a CD-re, köztük Szabó T. Annától a Mézeskalács és az Angyalok című megzenésített vers.

A karácsonyi történetet Szimonidész Hajnalka szívet melengető rajzai teszik még különlegesebbé.

A könyv nemcsak remek ajándék, hanem egyben segítő könyv is, hiszen a Kolibri Kiadó a Csodapont Alapítványon keresztül a Kórházsuli programot is támogatja, amely súlyos betegségből gyógyuló gyerekek oktatását is segíti, akiket középiskolások és egyetemisták segítenek önkéntes munkájukkal.
A lemezbemutató koncert december 10-én 10:30-tól lesz a MOMKultban, Fb esemény itt.

Nézzétek meg kedvenc adventi naptárjainkat, 2017-es karácsonyi vásárok válogatásunkat, illetve a legjobb ünnepváró programokat a hétvégi ajánlókban találjátok! Megnyitottuk Advent rovatunkat is!

Hétről hétre elhozzuk nektek a legjobb programokat, válogatásokat, kirándulós ötleteket, a legújabb gyerekbarát helyeket és könyveket. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre itt és csatlakozni Fb oldalunkhoz.