Idén ingyenes lesz a belépés a Mesterségek Ünnepe rendezvénysorozatára

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Állami Ünnepség programsorozat részeként idén először ingyenesen látogatható augusztus 20. és 22. között a Mesterségek Ünnepe!

Fedezzétek fel a Budai Vár terein és kis utcáiban, a Kapisztrán tértől a Mátyás templomig felépített látványműhelyeket, színpadokat, gyerekjátszókat. Az idei évben a vadászathoz és halászathoz kapcsolódó mesterségek kerülnek majd a középpontba. Díszvendégek: türk nyelvű országok

A gyerekprogramok a Szentháromság tér melletti parkban lesznek, a Nagyszínpad pedig a Kapisztrán téren.

Szentháromság téri gyerekprogramok:

Augusztus 20-án mesterségbemutatók lesznek, 11 órától Laposa Julcsi és barátai NÉPI hang-színek NYÁR című koncertjét hallgathatjátok meg, 15 órától mesemondás lesz Bellus Balázzsal és Fuchs Péterrel, 16 órától Bartha Tóni Bábszínháza nyílik meg a Paprika Jancsival, 18.30-tól pedig tánc-és énektanítás, hangszerbemutató, mesemondás is lesz.

Augusztus 21-én folytatódnak a mesterségbemutatók, 11 órától Paár Julcsi – Hangoló: Kerekerdő, gyerekkoncertjét hallgathatjátok meg, 15 órától ölbéli játékok, tánctanítás lesz kicsiknek és nagyobbaknak Horti Rékával; mesemondás Hacsi Annával, 16 órától fellép a Langaléta Garabonciások, majd 18:30-tól ismét lesz tánc-és énektanítás, hangszerbemutató, élőszavas mesemondás Baranyi Ildikóval.

Augusztus 22-én a mesterségek bemutatkozása mellett lesz: 11 órától a Paramisi Társulat: Az égig érő fa című előadása, 15 órától ölbéli játékok, tánctanítás kicsiknek és nagyobbaknak Körtvélyesi Annával; mesemondás Bartók Ágotával, 16 órától Ládafia Bábszínház: A lóvátett kupec, 18:30-tól pedig Tánc-és énektanítás, hangszerbemutató, élőszavas mesemondás Gregus Lászlóval.

A részletes programot itt éritek el.

Minden program ingyenes!

Forrás: Mesterségek Ünnepe

Nézzétek meg budapesti gyerekprogramok nyári szünetre válogatásunkat is!