Húsvéti tojásvadászattal nyitja meg a szezont a Vasúttörténeti Park

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Szponzorált tartalom

Európa legnagyobb interaktív vasúti parkja idén is megszervezi egyik legnépszerűbb eseményét, a Húsvéti tojásvadászatot, mellyel egyben a tavaszi-nyári szezon is kezdetét veszi. Az évente több mint 100.000 főt vonzó Vasúttörténeti Park idei első eseménye a már ismert és kedvelt programok mellett újdonságokkal is várja látogatóit. Szponzorált tartalom.

Április elsejétől ismét teljes nyitvatartási időben várja látogatóit a Magyar Vasúttörténeti Park, nagyszabású rendezvényei az elmúlt években méltán váltak a családok egyik kedvenc úticéljává. A sort 2022-ben az április 18-án tartandó Húsvéti tojásvadászat elnevezésű rendezvény nyitja meg. Az esemény a park egész területén látogatható, számos izgalmas és a helyszín működését fémjelző interaktív program várja majd a vendégeket. Unatkozni ez alkalommal sem lesz idő, hiszen kicsik és nagyok egyaránt válogathatnak a számukra kedves foglalkozások közül, legyen az akár kézművesség: nemezelés, raffiázás vagy húsvéti gyertyakészítés, vagy mozgalmasabb programként a húsvéti akadálypálya.

Nem maradhat el a már szinte tradicionális húsvéti tojáskeresés sem, melynek során a teljes park területét bejárhatják a vállalkozó kedvű tojásvadászok. Találkozhatnak a nyuszival is, aki apró ajándékokkal lepi meg őket, de részt vehetnek tojáspuzzle kirakásában, játszhatnak óriás Jengával is és tesztelhetik ügyességüket a nyuszis célbadobásban is. Pihenésképp meghallgathatják a Zelk Zoltán verses meséit előadó Ákom-Bákom Bábcsoport ’A három nyúl’ című előadását, de akár lámákat, alpakkákat, és rackajuhokat is láthatnak az állatsimogatóban. Kipróbálhatják többek között a kerti vasutat, a fordítókorongot vagy a gőzmozdonyt is, melyek a Park védjegyei is egyben.

A tavaszváró időszak egyik legizgalmasabb és legörömtelibb pontja a húsvéti programunk. Szeretnénk még sokáig fenntartani ezt a hagyományt, tekintettel töretlen népszerűségére, bízunk benne, hogy idén is minél több családot láthatunk vendégül. Színes programokból nem lesz hiány, reméljük, hogy ez egy igazán aktív és élménydús évet vetít előre látogatóink számára és számunkra is.” – mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.

További információ: http://www.vasuttortenetipark.hu/

A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!