Hűsölj a Szépművészeti Múzeumban, ismerkedj meg a rajzművészet és a grafika világával!

Akik 2023. augusztus 3-án délelőtt ellátogatnak a Szépművészeti Múzeumba, a Baselitz x Schiavone – egymást metsző korok című kiállításhoz kapcsolódva ismerkedhetnek meg a rajzművészet és a grafika világával. Szponzorált tartalom.

A rendhagyó tárlatvezetés augusztus 3-án, 10:30-kor kezdődik, amelyre 6-10 éves gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket várják. A tárlatvezetésen nemcsak a különböző technikákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek, hanem fény derül a „modern” és a „régi” művészet kapcsolatára is.

Baselitz X Schiavone című tárlat egy kiállítássorozat első darabja, amellyel a Grafikai Gyűjteményben őrzött kortárs és régi alkotások közötti párbeszédet kívánják elősegíteni. A kiállítás középpontjába az idén 85 éves Georg Baselitz grafikáit állították. A kiállításról bővebben itt olvashattok.

Kérik, hogy a gyermek felnőtt kísérővel vegyen részt a vezetésen. 1 gyermeket 1 fő, 2 vagy több gyermeket maximum 2 felnőtt tud kísérni.
Programjegy ára: 1000 Ft/gyermek, a kísérők kizárólag az állandó kiállításra váltott kedvezményes kísérőjeggyel vehetnek részt a programon (2100 Ft/fő).

Forrás: Szépművészeti Múzeum