Hova menjünk december 24-én délelőtt?

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

belle_sebastien_1400

Sok szülőnek okoz gondot, mit csináljanak a gyerekekkel, amíg otthon a fát díszítik, fő a karácsonyi ebéd, vacsora, netán még az utolsó simítások hátra vannak a takarításból. Íme néhány ötlet, hova mehetünk 24-én délelőtt.

A Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban 10 és 12 óra között a már hagyományos ünnepi kézműves foglalkozáson készíthetünk ünnepi díszt termésekből vagy kedves angyalka figurát, a résztvevőket közös énekléssel is várják. Belépő: 300 Ft.

A Vörösmarty téren és a Bazilikánál is nyitva tartanak az adventi vásárok 14 óráig. Elmehetünk még sétálni, nézelődni, teázni. Az óbudai Fő téren 14 óráig még korcsolyázhatunk egyet.

December 24-én délelőtt a Gyermekvasút is közlekedik Hűvösvölgy és a Széchenyi-hegy között. Részletes menetrend itt.

gyerekvasut

allatkert_03

Az Állatkert 24-én 13 óráig tart nyitva és most féláron mehetnek be kicsik és nagyok is. Felnőtt: 2500 Ft helyett 1250 Ft, gyermek- és diák:1800 Ft helyett 900 Ft egészen december 31-ig.

CeramiCafe

December 24-én 10-17 óra között minden gyermeket várnak a CeramiCafe karácsonyi játszóházába. Agyagozás, festés, vidám programok és meghitt hangulat számos finomsággal. Előzetes bejelentkezés szükséges a ceramicafe.bp@gmail.com e-mail címen, vagy a 0630/9333668-as telefonszámon. A játszóházban töltött idő és a gyermekfelügyelet óránként 1100 Ft/ gyermek.

http://www.youtube.com/watch?v=bnr8ThQLvsQ

http://www.youtube.com/watch?v=TnyizHSpdYk

Karácsony táján találunk bőven új családi filmeket a mozik kínálatában mint pl. a Belle és Sebastient vagy a Niko-t, mindkettőt december 19-től vetítik a mozik, de nemrég került a mozikba a Csillaghercegnő, a Jégvarázs és az Üstökös a Mumin-völgy fölött is.

2014-es programok december 24-ére itt.

 Képek forrása: Állatkert, Gyermekvasút, CeramiCafe