Hétvégi ajánló helyett!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Minimatiné történetében az elmúlt 6 év alatt egyszer sem fordult elő, hogy ne ajánlottunk volna nektek hétvégi programokat. Most mégis úgy döntöttünk, hogy jó szívvel nem küldenénk benneteket semmilyen beltéri vagy kültéri eseményre.

Mindig is fontos szempont volt a programok kiválasztásánál, hogy kizárólag olyan eseményeket ajánljunk nektek, amire mi is szívesen elvinnénk a gyerekeinket. Most nem tudunk jó szívvel programokat ajánlani, a legtöbb helyszínt, múzeumokat, mozikat bezártak, szinte minden eseményt lemondtak. Sok jó anyagunk készült tavaszra, amik most parkolópályára kerültek, de reméljük, hogy hamarosan megoszthatjuk veletek.

Mi biztos, hogy ezen a hétvégén elmegyünk majd bringázni, sőt kirándulni is, kevésbé népszerű és forgalmas helyekre (ezekből bőven találtok a kirándulós válogatásokban). Illetve számos jó, új könyv várakozik itthon arra, hogy elolvassuk. A jövő héten be is mutatjuk nektek ezeket az újdonságokat!

Ameddig ez a helyzet fennáll, inkább otthoni programokat, válogatásokat, könyv- és játékajánlókat fogunk készíteni számotokra, és reméljük, hogy a tavaszi szünetben már újra visszatérhetnek a megszokott hétvégi ajánlók is!

Nézzétek meg hétvégi ajánlónkat, sok jó és ingyenes programmal itt!

Köszönjük a megértést! Vigyázzatok magatokra!