12 hely, ahol gyerekekkel is szurkolhatunk

12 hely, ahol gyerekekkel is szurkolhatunk

Várkert Bazár

Íme néhány helyszín, ahol hangulatos helyeken, főként parkokban szurkolhatunk akár gyerekekkel együtt egészen július 14-éig. 12hely, ahol nézhetjük a foci-eb-ét.

Várkert Bazár – Öntőház udvar

A Nemzeti Sport és a Várkert Bazár hivatalos szurkolói teraszán 2024. június 14. és július 14. között minden meccsnapon óriáskivetítőn nézhetjük a mérkőzéseket. Különleges hangulattal, ingyenes programokkal és csodálatos dunai panorámával várunk titeket, hogy együtt szurkoljunk a magyar válogatott sikerének. Minden idők focija címmel egyedülálló időszaki tárlat várja az érdeklődőket, illetve számos sport- és gyerekprogram is lesz. Részletek itt.

 

Bálna szurkolói terasz – Boráros tér

Július 14-éig a Bálna Honvédelmi Központ alakulótere (Boráros téri bejárat) egy fantasztikus EB szurkolói terasszá válik. Kövesd velük a mérkőzéseket egy hatalmas LED falon, és éljétek át a közös szurkolás varázsát!  A szurkolói terasz ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Részletek itt.

 

Kobuci Kert – Óbuda

A Kobuciban a labdarúgó Európa-bajnokság meccseinek egy részét közvetítik majd a hangulatos kertben. LED-falak és TV-k, sörök, fröccsök és snackek várnak. Érdemes asztalt foglalni, amit a mérkőzés kezdete előtt egy órával el kell foglalni. Néhány mérkőzés után koncertek is lesznek, így a közvetítés után el kell hagyni a Kertet, vagy belépőt kell váltani a következő programra. Részletek itt.

 

Hello Buda

Június 15-től az EB végéig minden nap szurkolhattok a kedvenc csapataitoknak a Hisense szurkolói zónában. Nézzétek a meccseket óriáskivetítőn, élvezzétek a fantasztikus hangulatot, és kóstoljátok meg a Hello Buda éttermeinek finomságait: Buja Disznó(k), CAFAT Pulled Pork, VAJ, Salve, TomYum. DJ, szuper hangulat vár rátok. Asztalfoglalás ajánlott, hiszen a legjobb helyek hamar elfogynak. Részletek itt.

 

Bókay-kert Gólterasz

Csodás környezet, óriáskivetítő, eszem-iszom, kicsik és nagyok is jók érezhetik magukat a hangulatos Bókay-kert Gólteraszán a XVIII. kerületben. Részletek itt.

 

Zsiráf Buda

A buda Zsiráf a Millenáris Széllkapu parkban az EB időszakára egy hatalmas kivetítővel várja a labdarúgás szerelmeseit. A megszokott nápolyi pizzákon túl, a jéghideg csapolt sörök kapnak még kiemelt figyelmet. Sörpadjaikon nagyobb társasággal is kényelmes a szurkolás, ám ha többen érkeztek, mindenképp érdemes foglalni. Részletek itt.

 

Garden Fest – Budapest Garden

GardenFest eseménysorozattal készülnek a foci-Eb-re. Különleges szurkolói faluval, óriás kivetítőkkel várnak Óbuda legnagyobb szurkolói falujába, hiszen a meccseken túl, napközben tartalmas programokkal és igazi fesztivál hangulattal teszik emlékezetessé az idei nyár nemzetközi sporteseményét. Részletek itt.

 

Miamor Rómaim

Három hatalmas kivetítő, sok-sok új ülőhely, különálló botok és óriási fedett helyszínek várnak a Római-parton, így a hőség és a nyári záporok sem okozhatnak akadályt! Asztalfoglalást ajánlják, hogy biztosan legyen helyetek. Részletek itt.

 

Kopaszi kert – Kopaszi-gát

A Húsos. A Lángosos. A Halas. A Kopaszi kert a gát közepén található, ahol egy laza hangulatú oázis vár benneteket, ahol kedvedre válogathattok a minőségi streetfoodok közül és még meccset is nézhettek. Részletek itt.

 

Dürer Kert

A Dürer Kertben is megnézhetitek a legfontosabb meccseket, előtte és utána pedig lehet ücsörögni a Duna partján. Részletek itt.

 

Szabadság tér

A Szabadság téren 2 óriás kivetítő és remek hangulat várja a szurkolni vágyókat.

 

Wasser

Az árvíz elvonult, a LED-fal megérkezett, így a finom hamburgerek és nachos tál társaságában nézhetjük a meccset a Népszigeten is. Részletek itt.

 

Ezekre a szabadtéri helyszínekre, főként a Duna közelében lévőkre érdemes szúnyogriasztóval is készülni.

 

A minimatiné már 10 éve segít abban, hogy mindenki megtalálja a legjobb programokat a család kisebb és nagyobb tagjai számára. Ahogy ti, mi is szeretjük az újdonságokat, jó programokat, a kirándulás ajánlókat, a jó könyveket, de a minőségi tartalom gyártásához nekünk is pénzre van szükségünk. Támogassátok fennmaradásunkat, hogy mi is támogathassunk benneteket a minőségi idő eltöltésében! Köszönjük!