Havonta egy alkalommal diafilmek forognak az Art+Cinemában

Csipkerózsika

Csipkerózsika

A nyáron megújult Art+Cinema moziban minden hónapban egy vasárnap délelőtt a diafilmeké lesz a főszerep. Tematikus vetítésekkel és újdonságokkal készülnek és az előtérben büfé is várja az érdeklődőket.

Részletes program:

  • 2023. október 15. vasárnap 11.00 – Évfordulók: A rút kis kacsa; Pincérfrakk utcai cicák (Mörrenmorcogi Micó); A huncut kis csibe; Süsü, a rettentő; Csipkerózsika
  • 2023. november 12. vasárnap Nagy Dia Nap – dupla előadás bemutatókkal 10.30 Kisebbeknek: A cinege cipője; Pirinkó és barátai; Kerekítő manó mini meséi; A világszép kecskebéka; Dia Dani és Dini kutya; 11.15 Nagyobbaknak: Kolumbusz Kristóf első útja – Bemutató!; Spartacus – Bemutató!
  • 2023. december 10. vasárnap 11.00 óra: Nincs karácsony Ezüstmackó nélkül; A holló meg a róka; Róka Rudi a falurossza; A tizenkét hónap; Három fenyőfa; Télapó és Ezüstmackó

 

A jegyek megvásárolhatók a mozi pénztárában.

Forrás: Diafilm Kft.

Ha szeretnétek a legjobb családi programokat, vadonatúj helyekről szóló beszámolóinkat, kirándulás ötleteinket vagy a legújabb gyerekkönyveket, színházi előadásokat, múzeumi programokat, filmeket tartalmazó válogatásainkat hetente egyszer hírlevélben is megkapni, itt tudtok feliratkozni. A Minimatinén a legkisebbektől kezdve az ovisokon és kisiskolásokon át a kamasz korosztályig mindenkinek találhattok programot!